İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yönetimi ve yeni seçilen milletvekilleriyle birlikte sahaya inerek Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi için çalışmaları başlatma talimatını verdi. Akşener, Başkanlık Divanı ve parti yöneticileriyle bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Haberlere göre, Cumhurbaşkanlığı yarışının henüz tamamlanmadığı vurgulanarak, ikinci tur için atılacak adımlar ele alındı. Toplantıda, sandığa gitmeyen 8.8 milyon vatandaşın yanı sıra ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'a verilen oylar ve geçersiz oyların da içinde olduğu yaklaşık 14 milyon oyun yoğunlaştığı bölgelerin tespit edilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

Bilim ve Sanat Merkezleri İçin Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı! Bİreysel Değerlendirme Süreci Başladı Bilim ve Sanat Merkezleri İçin Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı! Bİreysel Değerlendirme Süreci Başladı

Meral Akşener, ikinci turda iplerin sıkı tutulmasını istedi ve parti yönetimi ile yeni seçilen milletvekillerine Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi için sahada çalışmalar yapma talimatı verdi. Başkanlık Divanı toplantısında, sonucu etkileyebilecek usulsüz girişimlerle ilgili 3 bin civarındaki sandık için itirazda bulunulduğu bilgisi paylaşıldı. Toplantıda, Isparta'nın sorunlu bölgeler arasında geldiği ifade edildi ve İYİ Parti'nin YSK temsilcisinin Isparta'ya giderek süreci yakından takip ettiği belirtildi. Ayrıca, Aylin Cesur'un 35 oy farkla vekilliğini kaybettiği aktarıldı.