İYİ Parti lideri Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine 'alenen hakaret' ettiği gerekçesi ile 2 yıl 7 ay hapis cezası ve siyasi yasak alması üzerine İmamoğlu'nun yanında olduğunu, İYİ Parti olarak amasız fakatsız Saraçhane'deydik dedi.

*Kararın açıklanmasına, iki gün kala, davanın hakimi değişti.

 Ben de, 14 Aralık'ta, bu borcun gereğini yapmak için, yola çıktım.

*İstanbullunun iradesine, vurulmaya çalışılan darbeye karşı, tıpkı 2019'daki gibi, Ekrem kardeşimizle, omuz omuza durmaya gittim.

*Bundan yirmi sene önce, yaşadığı haksızlık karşısında, nasıl Sayın Erdoğan'ın yanına koştuysam, bu sefer de, Ekrem kardeşimin yanına koştum.

*Bundan 20 sene önce, nasıl Emine Hanım'ın yanına koştuysam, bu defa da, Dilek kızımın yanına koştum.

*Linç edilmeye çalışıldığında, Nasıl Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına koştuysam, bu defa da, Ekrem İmamoğlu'nun yanına koştum. Bugüne kadar, meydanı boş bulmanın şımarıklığı ile, her istediklerini yaptılar.

*Bugün de, hizmetleriyle milletin kalbini kazanan bir belediye başkanımızı, hukuksuzluk yoluyla diskalifiye etmeye çalıştılar.

*Dün kendilerine yapılanları, bugün Ekrem Başkan'a yapmaya kalktılar. Ama artık bu meydanın boş olmadığını, Saraçhane'de gördüler. Bugün, hedefleri Ekrem Başkan'dı. Bu yüzden, İYİ Parti olarak biz de, amasız, fakatsız onun yanındaydık.

*Bir saniye düşünmedik, bir dakika gecikmedik, haberi alır almaz yola çıktık. Demokrasimizin, sahipsiz olmadığını hatırlatmak için, İstanbulluların iradesinin, çiğnenemeyeceğini haykırmak için, Kaybetme korkusundan gözü dönenlere karşı, dimdik durmak için, Saraçhane'deydik.

*Biz dün neredeysek, bugün de oradayız. Kim ne derse desin, yarın da, aynı yerde olmaya devam edeceğiz.