İYİ Parti lideri Akşener, Millet İttifakı'ının Bursa'daki seçim mitinginde açıklamalarda bulundu. Akşener, ''14 Mayıs akşamı Allah şahittir bu seçimi kazanacağız. Buradan söz veriyorum, Sinan Ateş'in katilleri azmettiricileri hesap verecekler. Eğer o hesabı sormazsam namerdim. 15 Mayıs sabahı kaçamayacaksınız.'' açıklamasında bulundu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Bursa büyük değerini kaybetti. Sinan Ateş'in katiller belli, teröristlerin ayak numaralarına kadar bilen Erdoğan nasıl da Sinan Ateş'in katillerini bulamıyor. İşte bunun adı artık iktidardan gidiyor olmaktır. 14 Mayıs akşamı Allah şahittir bu seçimi kazanacağız. Buradan söz veriyorum, Sinan Ateş'in katilleri azmettiricileri hesap verecekler. Eğer o hesabı sormazsam namerdim. 15 Mayıs sabahı kaçamayacaksınız.

Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı

Bu ülkenin cumhurbaşkanı kadına sürtük, düşük diyeme; doktorlara 'defolun gidin' diyemez çiftçiye 'hain' diyemez. Sen kafayı mı yedin belimizde silah mı var darbe yapacağız. Senin canını bu millet kurtardı bu asil millete darbeci mi diyorsun sen.


Kafayı erkeklerin birbirleriyle evliliğine takmışlar. Kafa uçtu, uçtu erkeklerle hayvanlar dediler. Şimdi asayişten sorumlu olması gereken muhterimin kafasını taktığı yerler. Gerçekten sıyrık bir durumdalar.

Biz seçime gidiyoruz seçime. Muhterem sen ne düşünüyorsun. Mesela tarım için, gençler için atanamamış öğretmenler için ne düşünüyorsun. Mesela biz hemen 1 ay içerisinde öğretmen tayini düşünüyoruz.