İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimin hemen öncesinde İstanbul Esenyurt'ta Umre Anneleri ile bir araya geldi. Akşener, bu buluşmada Umre'ye gitmiş ve gidecek olan hanımefendilere hitap etti.

Hamile olduğunu duyuran kadın TikTok'tan baba aradı Hamile olduğunu duyuran kadın TikTok'tan baba aradı

Akşener, konuşmasında Cenab-ı Hak'tan dua istemiş ve kendisini ve İYİ Parti'yi Allah'ın huzurunda ve milletin karşısında mahcup etmemesi için dualarını beklediğini belirtmiştir. Konuşmasının devamında seçimin bir bayram ve düğün olduğunu, bir savaş olmadığını vurgulamıştır. Akşener, hayretle karşıladığı bir dille ve Allah Allah nidalarıyla yapılan seçime şahit olmadığını ifade etti.

Ayrıca Akşener, bu seçimin son seçim olduğunu ve 5 sene sonra hukuki olarak tekrar aday olamayacağını belirtmiştir. Bu nedenle, özellikle AK Parti'ye sempati duyan ve Sayın Erdoğan'a sevgi besleyen kardeşlerinden İYİ Parti'ye oy istemiştir. Akşener, bu seçimde Sayın Erdoğan'ın son kez seçileceğini ve bu nedenle güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin sağlanacağını ifade etmiştir. Aynı zamanda, Sayın Kılıçdaroğlu'na ve İYİ Parti'ye oy verilmesini istemiştir. Son olarak, Sayın Erdoğan'ın saygıyla ve nezaketle uğurlanması gerektiği açıklamasında bulundu.