Aksaray'ın Eskil ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazada, Dinemi G. yönetimindeki 68 AC 012 plakalı otomobil, Aksaray-Konya kara yolunun Bozcamahmut mevkisinde, trafik ışıklarında bekleyen Seyit Ali Tarhan'ın yönetimindeki 03 US 171 plakalı otomobile çarptı.

Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar? Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar?

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak, ne yazık ki kaza sonucunda otomobilde bulunan sürücü Seyit Ali Tarhan ile kardeşi Adem Tarhan (63) ve eşi Meryem Tarhan (56) hayatını kaybetti. Yaralanan Dinemi G. ve otomobilde bulunan Aysel G. ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu acı olayın ayrı bir trajik yönü ise, kazada yaşamını yitiren Seyit Ali Tarhan'ın eşi Meryem Tarhan'ın, 2017 yılında aynı mevkide meydana gelen bir kazada ilk eşi Dudu Tarhan'ı kaybettiği bilgisidir. Bu arka arkaya gelen iki trajik kazada Tarhan ailesi büyük bir acıya maruz kaldı.

Kazanın detayları güvenlik kamerası kayıtlarına da yansımıştır. Görüntülerde, Seyit Ali Tarhan'ın yönetimindeki otomobile Dinemi Gökkaya'nın yönetimindeki aracın çarptığı ve sürüklediği görüldü. Seyit Ali Tarhan'ın eşi Meryem Tarhan ve kardeşi Adem Tarhan ile birlikte Konya'da alışveriş yapmış oldukları ve eşinin memleketi Şanlıurfa'ya gitmek üzere oldukları bilgisi edinildi.

Seyit Ali Tarhan ve kardeşi Adem Tarhan'ın cenazeleri, akşam saatlerinde Filikci köyünde kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi. Meryem Tarhan'ın cenazesi ise memleketi Şanlıurfa'ya defnedilmek üzere gönderildi.