Akbank, DeFacto, Etstur, Genpa, Goldmasterhome, Troy, Tatilsepeti, Vatan Bilgisayar gibi partner markaların internet siteleri ve mobil uygulamalarında Juzdan ile yapılan alışverişlerde sıfır faiz kampanyası başlattı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre; 10.000 TL'ye kadar alışverişlerde 12 aya varan taksitler ve sıfır faiz oranıyla kredi verilecek. 10.000 TL üzeri alışverişlerde standart faiz oranları uygulanacaktır.

5-23 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında geçerli olan kampanyadan sadece Akbank müşterisi olan Juzdan kullanıcıları yararlanabilir. Sıfır faiz oranı sadece sepet değeri 500 TL - 10.000 TL arasında olan alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya süresince kullanılan sıfır faizli alışveriş kredilerinin geri ödeme sürecinde herhangi bir gecikme olması durumunda standart gecikme faizi uygulanacaktır.

Kuş Gribi Yumurta Fiyatlarına Yansıdı! Kuş Gribi Yumurta Fiyatlarına Yansıdı!

Kampanya sadece anlaşmalı markaların internet sitelerinde veya mobil uygulamalarında "Ödemeli Cüzdan" seçeneği ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Cüzdan ile Öde seçeneğini kullanırken, oluşturulacak QR kodun Juzdan uygulamasındaki QR okuyucu kullanılarak taranması gerekir. Şifre girildikten sonra ödeme seçeneklerinden "Kredi ile Öde" seçilmelidir. Taksit seçeneklerinden 0 faiz oranı seçeneği seçilmeli ve kredi işlemleri onaylanarak ödeme onaylanmalıdır.