AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı binasına yapılan pompalı tüfekli saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, AK Parti'nin seçim çalışmalarına odaklandığını ve bu tür tacizlerin, provokasyonların veya saldırıların teşkilatlarda geri çekilme veya sakınma yaratmayacağını söyledi.

Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı Bankacılık Sektöründe Mevduat Faizi Yüzde 67'yi Aştı: 1-3 Aylık Mevduat Faizi Rekor Seviyeye Ulaştı

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırı mahallini ziyaret ederek olayla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çelik'e  saldırgan, parti politikalarına ve söylemlerine muhalefet ettiği için AK Parti binasını hedef aldığını itiraf etti. Çelik, asıl meselenin Türkiye'de nefret söylemi ve siyasetinin siyasi partilere ve üyelerine karşı şiddeti körükleyecek şekilde kullanılması olduğunun altını çizdi. Saldırganı kısa sürede yakalayan polise de teşekkür eden Ak Parti'nin bu tür saldırı ve provokasyonlara karşı demokratik mücadelesini sürdüreceğini ifade etti. Son olarak Çelik, AK Parti'nin bu tür saldırılardan caymadığını, Türkiye genelinde kampanya ve mitingler düzenlemeye devam edeceğini vurguladı.