TV100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu 'Pazar Siyaseti' programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, "AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: “FETÖ’yü devletten temizleyen Recep Tayyip Erdoğan’dır. FETÖ’nün siyasi ayağı bizzat CHP’nin ta kendisidir" dedi.

Pınar Işık Ardor'un sunduğu TV100 ekranlarında yayınlanan Pazar Siyaseti'ne AK Parti Grup Başkanvekili Av. Akbaşoğlu gündeme dair bir çok konuda soruları yanıtladı.

FETÖ ile mücadele ne durumda, FETÖ’nün siyasi ayağı nerede gibi birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Akbaşoğlu, "FETÖ ile mücadeleyi Ak Parti başlatmıştır. FETÖ’yü devletten temizleyen lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kimin nerede durduğunu millet mahşeri vicdanı ile görüyor, biliyor ve tartıyor. Her şey açık şekilde muhalefet özellikle CHP bu konuda kendi suçunu örtme içerisindedir.

FETÖ’nün siyasi ayağı bizzat CHP’nin ta kendisidir. Zira CHP'nin başına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ marifeti kaset operasyonu ile CHP'nin başına getirilmiştir" ifadelerini kullandı.