14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala gündemde yer alan ikinci tur söylemleri, tartışmalara neden oluyor. Sahada aktif olarak çalışan siyasiler, seçimlerin ilk turda lehlerine olacak şekilde sonuçlanacağına dair ifadeler kullansa da ortaya çıkan anket sonuçlarında seçimlerin ikinci tura kalma ihtimalinin olduğu görülüyor.

14 Mayıs akşamında Cumhurbaşkanlığı seçimin ikinci tura kalması halinde 2 hafta boyunca siyaset gündeminin nasıl hareketleneceği şimdiden merak konusu oldu. AK Partili'li Turan, ikinci tur olasılığının gerçekleşmesi durumunda partilerinin nasıl bir tutum takınacağına ilişkin mesajlar verdi.

Konuk olduğu programda temennilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde devam etmeleri olduğunu söyleyen Bülen Turan, ikinci tur senaryosunda terörle mesafeli olan herkesle görüşmeye açık olduklarını belirtti:

 "Ümit ediyoruz yeni dönemde milletimiz ‘evet’ derse ve bize devam imkanı verirse çok daha büyük bir motivasyonla her sosyal kesimin sorunlarını çözmek için büyük bir mesai harcayacağız.

Türkiye’nin büyümesi ve hedefleri için biz herkesle görüşmeye, herkesle iddialarımızı paylaşmaya açığız tabii ki. Biz herkesle görüşürüz. Biz ülkenin birliğine beraberliğine taraf olan, terörle bağının olmadığını bildiğimiz herkesle görüşmeyi bir görev biliriz."

TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı TikTok'ta rezalet! 50 yaşındaki kadın etek altı görüntülerini paylaştı