Afyonkarahisar - Uşak kara yolu Çalışlar köyü yakınlarında meydana gelen kaza, büyükbaş hayvan yüklü bir tırın devrilmesiyle gerçekleşti. Sürücüsünün kimlik bilgileri ve plakası henüz belirlenemeyen tır, devrilerek yanmaya başladı. Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri kaza yerine yönlendirildi.

Kazada, tırda bulunan büyükbaş hayvanlardan bazıları kara yoluna yayıldı. Aynı zamanda AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili olan Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ile oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) ise tırın önüne çıkan bir büyükbaş hayvana çarptıkları için yaralandılar.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi'ne kaldırıldı. İyi bir sağlık durumunda oldukları bildirildi ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

IMF'den Şimşek'e övgü: 'Biz de bu politikayı tavsiye ederdik' IMF'den Şimşek'e övgü: 'Biz de bu politikayı tavsiye ederdik'

Kaza nedeniyle Afyonkarahisar - Uşak kara yolu bir süre trafiğe kapandı. Ancak, araçların kaza yerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise devam etmektedir.