AK Parti’li Sakarya / Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, deprem bölgesini ziyarete gitti. Alemdar, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yaparak ziyaretina dair görüntüler paylaştı. Yaptığı açıklamada,

“Bölgede bulunan Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek'e Kahramanmaraş'ta kurduğumuz çadır kentle ilgili bilgi verdik. El ele, gönül gönüle vererek, birlik-beraberlik ve dayanışma içerisinde bu büyük felaketin yaralarını saracağız” diyerek paylaşım yapan Alemdar’ın giydiği mont ise dikkat çekti.
AK Parti’li Belediye Başkanı Alemdar’ın depremzedeleri ziyaret ederken giymek için tercih ettiği montun 84 bin TL’lik “Prada” marka bir mont olduğu gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada kısa sürece gündem olan mont ile ilgili Alemdar’dan henüz bir açıklama gelmedi.
Bu olay ise akıllara geçmişte yaşanan AKP'li Mehmet Metiner’in olayını getirdi. Metiner’in yoksul bir aileyi ziyaret ettiği sırada üzerinde Prada mont olduğu anlaşılmış Metiner ise akabinde açıklama yaparak montunun sahte olduğunu dile getirmişti.