Bursa'nın Orhangazi ilçesinde   geçtiğimiz gün saat 15.00 sularında, Bingöl ili Genç İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde Asayiş Şube’de görevli 6 yıllık polis memuru Adem Ergüner, izin alıp Bursa’ya gelerek aralarında annesi Bedriye (67), ağabeyleri Mehmet (40) ve Remzi (45) ile yengesi Fatma Ergüner'i (39) silahla vurarak katletti.


Adem Ergüner, işinden izin aldı. Önce eşi ve çocuğunu alıp eski görev yeri Eskişehir’de bırakarak buradan aralarında sorun olduğu bilinen abisi Mehmet Ergüner’i aradı. Yüz yüze görüşmek istediğini söyleyip buluşma ayarlayan Adem Ergüner buluşmaya tabancasıyla gitti. Adem Ergüner’in abisi Mehmet Ergüner ise buluşmaya annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve yengesi Fatma Ergüner ile birlikte gitmişti.


Adem Ergüner silahını çıkararak aile bireylerini tabancayla ateş ederek orada öldürdü. Anne Bedriye ile oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner olay yerinde, Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


Olay sonrası gidip teslim olan Adem Ergüner’in ifadesi şöyle oldu.
"Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni "amele" olarak görüyor. Müteahhitlik yapan ağabeyim Mehmet Ergüner'den ev almak istedim. Geçen yıl arabamı satarak ona toplam 175 bin TL verdim. Ama o evimi yapmadı. Kendisinden paramı, bugünkü değerinden geri istedim. O da bana 275 bin TL teklif etti. Kabul etmedim. Çünkü, o gün sattığım arabamın şu andaki değeri 600 bin TL. Hakkımı yediğini anladım. Ben de elimi kana buladım" dedi.