Kamudanhaber - Özel Haber 

AİLE BAKANLIĞI 7.800 TL ÖDEME YAPACAK…

Pandemi sürecinden itibaren ihtiyaç sahibi ailelere ödeme yapan devlet yine seçim öncesinde muhtaç ailelere Aile Bakanlığı, ihtiyaç sahibi aileler e-devlet üzerinden başvuru yapacak. Aile Bakanlığı sosyal ödeme kapsamında 7.800 tl ödeme gerçekleştirecek…

Dar gelirli ailelere yönelik doğalgaz, elektrik , burs ödemeleri ve birçok ödemeyi gerçekleştiren hükümet bir destekte ihtiyaç sahibi ailelere verecek.

İhtiyaç sahibi ailelere karşılıksız 7 bin 800 tl ödeme yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen kişiler e-devlet sosyal yardımlaşma üzerinden başvuru yapabilecek. 

Bu ödemeden sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yararlanabilecek.

YARDIM BAŞVURUSU E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Yardım başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız e devlet üzerinden giriş yapacaklar. 

Başvurular e-devlet platformları üzerinden yapılmaktadır. Parola olmadan başvuru işlemini tamamlayamazsınız. Başvurular sadece dijital ortamlar üstünden yapabileceksiniz. Başvurunun dijital ortamda yapılmasının ardından sonuçlar en kısa sürede e-devlet üzerinden açıklanacaktır.

E-devlet üzerinden hızlandırılmış hizmet seçeneğimiz ile T.C. kimlik numaranız ile kaydolabilirsiniz. Başvuruda bulunurken doğru ve tutarlı bilgiler ile sürece yön vermek önemlidir. 7 bin 800 TL'lik Nakit Yardım İmkânından ve vatandaşlar zor günlerde kullanacakları kampanya fırsatlarından yararlanacak.