Beşiktaş JK, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahranmaraş depremlerinde etkilenenler için “Bırakmam Seni” kampanyası düzenliyor. Düzelenen “Bırakmam Seni”  kampanyasında konuşan Beşiktak JK Başkanı Ahmet Nur Çebi adeta ateş püskürdü.

Ahmet Nur Çebi, deprem bölgesinde 6 okul yapacaklarını söyleyerek gerekirse farklı ülkelerdeki takımlarla maç yapıp gelirlerini de bağışlamak istediklerini söyledi.

Kayserispor'dan transfer edilen Onur Bulut ile ilgili söylenen sözlere adeta ateş püskürerek Kayserisporlu yöneticilere "Gevezelik etmeyin!" dedi.

“Onur Bulut transferi bizim için normal, etik bir transfer olmaktan başka bir şey değildir. Kayserisporlu yöneticiler haklı olduklarını düşünüyorlarsa, gidecekleri makamlar bellidir. Gereksiz yere gevezelik etmelerini, Beşiktaş camiasını küçük düşürücü tarzda ifadelerde bulunmalarını doğru bulmuyorum. Kendilerine çekidüzen versinler, burası Beşiktaş. Hakkınız, hukukunuz varsa adalet orada. Dilekçenizi verirsiniz. Bir şekilde kamuoyu yaratmak adına gelişigüzel konuşmak doğru değil. Bir futbolcu giderayak size 1 milyon Euro kazandırıyorsa ve bunu yapmak için bir kağıt parçasına imza atıyorsa ona saygı duymanız gerekir. Emekçinizdir, futbolcunuzdur. Bir şekilde onu odaya sokarak kumpas kurmak yakışır bir şey değildir. Yöneticilik ve başkanlık, bulunduğunuz camialarda babalık ve ağabeylik yapmanızı gerektirir. Emekçi bir çocuğun, bir futbolcunun hakkına hukukuna bir şekilde yanlış yöntemlerle tecavüz etmek ahlaki değildir.”