14 Mayıs seçimleri için siyasi partilerde haftalardır süren adaylık mesaisi dün saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

Millet İttifakı üyelerinden CHP ve İYİ Parti seçimlere kendi logolarıyla ve  listeleriyle katılacak. İttifak üyelerinden  DP, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de adaylarını CHP listelerinden gösterecek.

Millet İttifakı çatısı altında yer alan 4 partiye CHP'den 40 kişilik kontenjan ayrılması üzerine birçok isimden tepkiler yükseldi.

Gelen tepkiler üzerine bugünkü köşe yazısında gelen eleştirilere sert çıkan Ahmet Hakan, yönelttiği sorular ile dikkatleri üzerine çekti.

 Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın bugünkü köşe yazısında eleştirilere verdiği tepki ise şu şekilde:

"Sadullah Ergin’in CHP’den aday gösterilmesine bozuluyorlar. CHP listelerinin, eski AK Partililerle doldurulmasına içerliyorlar. Saadet Partilileri CHP listesinde görünce bir hoş oluyorlar. Davutoğlu’nun, Babacan’ın aday gösterdiği isimlere şiddetle itiraz ediyorlar.

Bozulanlara, içerleyenlere, bir hoş olanlara, itiraz edenlere sesleniyorum:

Böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Ta en baştan bu isimlerin partinizin listelerinden aday gösterileceği belli değil miydi? İttifak yapınca iyiydiler de aday gösterilince mi kötü oldular?

Dolandırıcıların yeni yöntemi: Sahte ev ilanlarıyla kapora topluyorlar Dolandırıcıların yeni yöntemi: Sahte ev ilanlarıyla kapora topluyorlar

E hani birleşe birleşe kazanacaktınız? E hani tarihin en büyük ittifakını yapmıştınız? E hani farklılıkları bir araya getirmiştiniz?

Vallahi iflah olmazsınız. Vallahi karmaşıksınız. Vallahi bir tuhafsınız."