Oyuncu Berna Laçin, iktidara yönelik eleştirileriyle dikkat çeken bir isim olarak bilinmektedir. Geçtiğimiz günlerde, Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nin verdiği bir davete katılan Laçin, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın eleştirilerine maruz kaldı.

Berna Laçin, ilk turun ardından yaptığı "Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin" şeklindeki söylemiyle gündeme gelmişti. Bu kez de Paris Büyükelçiliği'ndeki bir davete katılarak dikkatleri üzerine çekti.

Konuyu köşesine taşıyan Hakan, şunları kaydetti:

"Muhalefet için çok çalıştı Berna Laçin. AK Partililerle sosyal medyada kıran kırana savaştı, Erdoğan’ın mitinglerinin o kadar da kalabalık olmadığını kanıtlamak için uğraştı, polemiklere girdi, tartışmalara daldı. Aşırı fanatik bir aksiyoner gibi uğraştı durdu. Bayağı bir yoruldu yani. Dinlenmeyi hak etti.

Peki yorgunluğunu nerede attı dersiniz? Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’nde. Paris Büyükelçisi’nin davetlisi olarak katıldığı janjanlı davette.

'AK Parti iktidarında nefes alamıyoruz' havası basan Berna Laçin, AK Parti iktidarında Paris Büyükelçiliği bahçesinde keyif sürmesinin fotoğraflarını da paylaştı sosyal medyada.

Dışişleri Bakanlığı, 1915 Olayları Açıklamalarına Tepki Gösterdi Dışişleri Bakanlığı, 1915 Olayları Açıklamalarına Tepki Gösterdi

Fotoğrafları neden paylaşmış olabilir acaba? Berna Laçin, bu fotoğraflarla muhalif kesimlere... 'Abartmayalım arkadaşlar. O kadar da nefessiz değiliz yani. Bakın ben Paris Büyükelçiliği’nde kraliçeler gibi ağırlanıyorum' şeklinde gizli bir mesaj mı sarkıtmayı amaçladı?

Bunun bir adım sonrası 'Bükemediğin bileği öpeceksin arkadaş' açıklaması mı olacak acaba? Çok merak ben."