Geçtiğimiz yıl İngiltere Championship takımlarından Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımda, İrlanda ekiplerinden olan Shelbourne FC'nin çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu.

İrlanda Premier Ligi'nin köklü kulüplerinden biri olarak bilinen  Shelbourne FC'yi satın alan Ilıcalı, hedeflerinin Avrupa Kupaları'na katılmak olduğunu söyledi:

''Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi'nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları'na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz."

2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar 2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Shelbourne FC, İrlanda liginde oynadığı 19 maçta 29 puan topladı ve 10 takımlı ligde 5. sırada bulunuyor.