Abdulkadir Selvi İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na söylediğini iddia ettiği konuyu bugünkü yazısında konu aldı.


Abdulkadir Selvi, 
Ben 14’üncü cumhurbaşkanı olmak için mücadele ettiğini düşünüyorum lakin Meral Akşener’in, 'Ekrem, sen 15’inci cumhurbaşkanlığı için hazırlıklarını yap. 2 yıl içinde erken seçime götüreceğim. Sen de o zaman cumhurbaşkanı adayı olursun' dediği söyleniyor. Ben Ekrem İmamoğlu’nun seçim çizmelerini giyip Kastamonu seferine çıkması nedeniyle kulislerde konuşulanları aktarıyorum.


Tecrübeli bir politikacı olan Akşener’in, 'Ekrem acele etme. 2 yıl içinde erken seçime gideceğiz. Kılıçdaroğlu ile savaşarak kaybedeceğin bir hamle yapma. Senin yaşın genç, 2 yıl bekle. Erken seçim olunca sen 15’inci cumhurbaşkanı adaylığına talip ol' demesi siyasetin doğal akışına ters değil."
Diyerek İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “2 yıl içinde erken seçime görüreceğim. Sen de o zaman cumhurbaşkanı adayı olursun” dediğini iddia ederek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.