Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar? Kamuya 4.274 Kişi Personel Alımı Yapılacak: Hangi Pozisyonlar ve Kurumlar?

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazının bir bölümünde "soğan" polemiğini konu edindi Abdülkadir Selvi'nin bugünkü yazının bir bölümü şöyle:

Abdülkadir Selvi, soğanın kilo fiyatının fazla olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünün de altını çizdi "GEÇEN seçimlere domates, biber ve patates damgasını vurmuştu. Soğuk hava depoları basılmış, fiyatı artırmak için çürümeye terk edilmiş soğanlar bulunmuştu. Bu seçimde de soğan gündemde. Gerçekten de soğanın kilosunun 30 lira olması yüksek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Şundan emin olun. Biz Toggu, Anadolu gemimiziİHAları önemsediğimiz kadar soğanıdomatesi, salatalığıeti ve sütü de önemsiyoruz sözü önemli." dedi.

Abdülkadir Selvi, dar gelirli vatandaşların ekonomi konusunda temel gıda fiyatlarının önemli olduğunu belirterek "Bizim vatandaşımız Togg’la,TCG Anadolu gemisiyle, İHA’larla, SİHA’larla gurur duyar. Karadeniz gazından mutlu olur. Ama dar gelirli vatandaşlarımızın ekonomisi Togg değil markettir. Soğandır, patatestir, salçadır, makarnadır, et fiyatlarıdır. Halkın ekonomisi kendi cebidir.Tüketiciyi bunlar ilgilendirir.

O nedenle Togg’la gurur duyduğumuz kadar iktidarın soğan fiyatını, etteki pahalılığı önlemesi gerekir.Netice itibarıyla oy verecek olan Togg değil, filesini doldurmaya çalışan dar gelirli vatandaşlarımızdır." diye yazdı.

"Her seçimde tencere önemlidir"

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, soğanın bir simge olduğunu belirterek tencerenin her seçimde önemli olduğunu yazdı. Selvi: "AK Parti şimdiye kadar MEGA projeleri hizmete soktu. Hepsiyle gurur duyduk. Ama seçimlere 19 gün kaldı. Bu süre zarfında iktidarın soğanın fiyatına eğilmesi gerekiyor. Dar gelirli soğanla, ekmekle, makarnayla, karnını doyuruyor.

Boşuna demiyoruz, “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana” diye. Çünkü soğan bir simge. Her seçimde tencere önemlidir. Ama bu seçimde tencere hayati derecede önemli hale geldi." diye yazdı.