Olay, Elazığ'da Merkez Salıbaba Mahallesi Ümran Sokak'ta meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen öğretmen Hüseyin F.,  bir nedenle eve girip ailesi ile tartışmıştı. Tartışmanın ardından Hüseyin F., yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçıp Hüseyin F., babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'a ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etmişti.

Doğal gaz kaçağı ihbarı yapılmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgeye intikal ettikten sonra eve giren ekipler, içeride 6 kişiyi kafasından vurulmuş halde bulunmuştu. İçeri giren sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede 6 kişinin de hayatını kaybettiğini belirlemişti. Hüseyin, Zeynep, Remziye, Cuma Ali, Yusuf ve Mesut F.'nin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatılmıştı.

İlber Ortaylı THY uçağında fenalaştı İlber Ortaylı THY uçağında fenalaştı

3579296_927df9a8f1f9dc3c856f49b3b5a27025_1366x1366

Bu olay ile ilgili birtakım gelişmeler su üstüne çıkmaya başladı. Hüseyin Fırat adlı öğretmen, ailesinin yanına gidip kripto para borsasında zarara uğrayıp nakit sıkıntısına girdiği için ailesinden para istediği belirtildi. Para istedikten sonra evde kavga çıktığı ve bu olayın gerçekleştiği iddia ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.