Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Danla Bilic'in Youtube kanalında paylaşılan programa konuk oldu. Sinan Akçıl Danla Bilic'in programında kullandığı ifadeler tüm herkeste şok etkisi yarattı.

Sinan Akçıl, 'Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim, dedim de. 4 tane im var imam nikahlı' demesi birçok insan tarafından tepki ile karşılandı.

Olay nasıl yaşanmıştı?

Danla Bilic, Sinan Akçıl'a program sırasında "Sen çok inançlıymışsın. Böyle bir bilgi edindim. Peki bu imam nikahı bağımlılığı...''  demişti. Sinan Akçıl da 'Severim, severiz kardeşim öyle işleri.' dedikten sonra Danla Bilic: "Ne diyorsun mesela, 'Gel imam nikahı kıyalım' mı?" sorusunu sordu.

MEB'den 1 Nisan için tatil kararı! Valiliklere yazı gönderildi MEB'den 1 Nisan için tatil kararı! Valiliklere yazı gönderildi

Sinan Akçıl da "Evet! Ne diyebilirim başka? Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim, dedim de. 4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle' demişti. 

s-c0a98e149df74d926eb3a063bb2ee9d1b7fd334f

Bu durum üzerine büyük tepki alan Sinan Akçıl 'Bu dini nikah haberleri beni sıkmaya başladı. İşin esprisi ile söylediğim laflar da niyetini aşmasın hiç kimsenin kalbini kırmak istemem, biz çok şükür ki Laik bir ülkede yaşıyoruz ve inancım gereği birisi resmi nikahlı eski eşim olmak üzere 'tüm hayatım boyunca'toplam 4 kişiyle bunu yaptık, bundan da gocunmuyorum. herkesin inancı ve değer verdiği kişiyle yaşamayı tercih ettiği yol kendine aittir. Nokta.' açıklamasını yapmıştı. 

s-830bd335728daee26b5583acd82fef0996bf2dd7

Durum üzerine Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu görüşünü açıkladı.

Nihat Hatipoğlu, 'Kimsenin özel hayatı konusunda doğrusu yorum yapmam. İsteyen istediği kadar evlenir ama şahitli boşanma doğru olandır… Şahit de yok, telefonda konuşuyor veya zoom’dan veya kamera karşısında diyorsa da boşanmış sayılıyor. Tabii ki boşanmış sayılıyor' dedi.