Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 100 bin imza ile cumhurbaşkanı adaylığını garantileyen ilk isim oldu.

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

 Muharrem İnce, 100 bin imzaya ulaştıktan sonra "Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Memleketin Güzel İnsanları, Teşekkürler Evlatlarım. 100 bin imza tamam. Rehavet yok, pazartesi saat 20.00'ye kadar imza vermeye devam” açıklamasında bulundu. Muharrem İnce, 18.00'de Memleket Partisi'nin Genel Merkezi'nde basın açıklamasında bulundu.

Muharrem İnce, 100 bin imza toplanma sürecinde önüne engeller çıkarıldığını söyleyerek "Bu bir zaferdir." açıklamasında bulundu. İnce: "Nezaketin kaybolduğunu gördüm. 2018'de adaydım; 'Sayın Akşener'e, Karamollaoğlu'na imza verin dedim. Bu centilmenliği bekledim, hiçbirini göremedim. Sadece engelleme gördüm."  dedi.

Saat 18.00'de basın açıklamasında Muharrem İnce “Teşekkürler Türkiye, teşekkürler memleketimizin güzel insanları. Her türlü engellemeye, her türlü baskıya, iftiraya, ayak oyununa, karalamaya, pabuç bırakmadılar” diyerek duyduğu minneti iletti.

Muharrem İnce'ye sorulan "Kılıçdaroğlu ile görüşür müsünüz?" sorusuna “Bir gazeteci yazmış, ‘Görüşmeler varmış…’ Tamamen palavra. Benimle iletişim kuran olmadı. Görüşme talebi de olmadı. Nokta”  diyerek cevap vermiş oldu.

"İstesek ilk gün toplayabilirdik. Toplasaydık AKP'liler yardım ediyor diyeceklerdi"

Muharrem İnce, 100 bin imzayı ilk gün toplayabileceklerini söyleyerek "İstesek ilk gün toplayabilirdik. Toplasaydık AKP'liler yardım ediyor diyeceklerdi. Her şey planladığımız gibi oldu. 1 saatlik gecikmemiz var. " dedi.