Deprem kredisi 6 ay ödemesiz bireylere sunulmaktadır.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank deprem kredisi kampanyalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Afetzedeler deprem kredisi koşullarını merak ediyor.

Deprem kredisi ile birlikte faizsiz nakit avans seçeneği de araştırılıyor.

Peki deprem kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın resmi sitelerinden yapmış olduğu açıklamada;

ZİRAAT BANKASI DEPREM KREDİSİ ŞARTLARI NELER? 
Ziraat Bankası kredi destek paketleri ile ilgili detayları paylaştı. Ziraat Bankası depremden zarar görmüş bireysel müşterilere 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri hazırladıklarını belirtti.Bireysem müştelerinin dışında da destek paketleri bulunuyor. Depremden zarar görmüş KOBİ müşterileri ve çiftçiler için ise 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi paketleri olacağı açıklandı. Ayrıca bölgede yaşayan müşterilerine faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans tanımlandığı açıklandı.

para4-2

VAKIFBANK 
Vakıfbank kredi paketleri hakkında şu açıklamayı yaptı; "Kredi destek paketlerimiz ile bölgemize uygun koşullarla finansman olanağı sağlıyoruz. Depremden zarar görmüş bireysel nitelikli müşterilerimize özel 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize ise 1 yıla kadar ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketi oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz.İlk günden itibaren bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans tanımladık."

11-1-1

Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır

HALKBANK DEPREM KREDİSİ DETAYLARI 
Deprem kredi paketleri hakkında Halkbank detayları paylaştı. İşte Halkbank'ın kredi paketleri ile ilgili açıklaması; Depremden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz. Bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans tanımladık.