Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için bahar dönemi kayıt yenileme ve sınav tarihleri belirlendi. 21 Ocak tarihinde başlayan güz dönemi final sınavları 22 Ocak tarihinde sona erdi ve sınav sonuçları açıklandı. Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ise 13-24 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

AÖF kayıt yenileme süreci, aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinde Kayıt Bilgi bağlantısından kontrol edilebilir. Eğer ekran halen kayıt yenileme yapılmış görünmüyorsa, ödeme belgesi ile kayıt yenilemenin son gününden önce AÖF bürosuna başvurulması gerekmektedir.

Ders seçimi ise aof.anadolu.edu.tr adresinde Öğrenci Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılacaktır. Ders seçimi tarihleri arasında yapılmalı ve ilgili kayıt yenileme tarihinin son günü saat 22:00'de sona erecektir.

Ders seçimi üç aşamalı bir süreçtir: Birinci aşamada e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile Öğrenci Otomasyonu'na giriş yapılır, ikinci aşamada Ders Ekle-Sil İşlemleri butonu kullanılarak ders seçimi yapılır ve üçüncü aşamada yapılan ders seçimi onaylanır. Unutulmamalıdır ki, ders seçimini onaylamayan öğrencilerin ders seçimi geçersiz sayılacaktır.