Survivor 2021 ilk bölüm tarihi ve 1. bölüm canlı izle ilk görüntüler günlerdir merak edilen konular arasında yer alıyordu. Survivor ilk bölüm fragmanına dair detay fotoğrafları Acun Ilıcalı’dan geldi.

ACUN ILICALI'DAN SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER PAYLAŞIMI

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı Twitter'dan yeni sezonun ilk paylaşımını yaptı. Ünlü televizyoncu ilk bölümün yarın akşam yayınlanacağı sosyal medya hesabından duyurdu.

Survivor Gönüllüler yarışmacıları arasında; Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora bulunuyor.

Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda; Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer, İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek bulunuyor.

SURVİVOR 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ünlüler takımında Cemal Hünal'ın, gönüllüler takımında ise Sancakay Ilım Morgül'ün sakatlanması fragmana damga vuran anlardan oldu. Konseyde kimin eleneceği de şimdiden merak konusu oldu.

SURVİVOR 2021 BU AKŞAM BAŞLIYOR MU?

Survivor Ünlüler Gönüllüler Cumartesi Akşamı 20:00'de TV8'de izleyici karşısına çıkacak. Bu sezon da ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi ekranlara gelecek. Cumartesi günü parkurda mücadele veren yarışmacılar daha sonra konseyde toplanacak. Acun Ilıcalı bir kadın yarışmacının diğer takıma geçeceğini fragmanda açıkladı.

SURVİVOR 2021'İN YAYIN GÜNLERİ NEDİR?

Survivor 2021'in Pazartesi, Salı, Cuma ve Cumartesi günleri ekranlara gelmesi bekleniyor. Ya da MasterChef Türkiye'nin yayınlandığı Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri.