Bakanlık ve ve kurumlara 1509 kadro verildi. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, bazı bakanlık ve kurumlara 1509 kadro verildi. Başvuru şartları neler? Kadro açılan kurumlar hangileri? Detaylar haberimizde

1509 yeni kadro kararı! Bakanlık ve kurumlara kadro ihdasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.
Cumhurbaşkanlığı kadro kararnamesi ile, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 1, Anayasa Mahkemesi Başkanlığına 20, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına 2, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına 1, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne 4, Emniyet Genel Müdürlüğüne 8, İçişleri Bakanlığına 177, İletişim Başkanlığına 49, Kültür ve Turizm Bakanlığına 65, Milli Savunma Bakanlığına 141, Milli Savunma Üniversitesine 3, Orman Genel Müdürlüğüne 9, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığına 935, Ticaret Bakanlığına 31, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına 27, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına ise 36 kadro ihdası yapıldı.