SSK emeklisi, Bağkur emeklisi ve emekli olacak EYT'lilere müjde haber geldi. Emekliler mesleklerine ve prim gün sayılarına göre çeşitli rakamlarda maaşlarını alıyor. EYT'liler de emekli olarak bütçelerine ek can suyu ile rahatlayacak. Emeklilerei daha da rahatlatacak haber milyonlarca müşterisi olan bankadan geldi. Peki bankadının vaadi ne?

64056b92133cee103f09d61f

Mart ayında verielcek emekli promosyon ödemeleri belli oldu. EYT düzenlemesi yasalaşıp Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra EYT'liler hızla başvuruda bulunmaya devam ediyor. EYT'liler emekli maaşlarını Nisan ayından itibaren alacakları duyurulmuştu. Yeni emekli olacakların akıllarındaki bir soru da hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği. Bu durumda emeklileri rahatlatacak güzel bir haber, müşteri sayısının çok olduğu bir bankadan geldi!

2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar 2024 LGS Başvuru Son Tarihi Ne Zaman? Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı mı? İşte Detaylar

64056ab5133cee103f09d60d

Garanti Bankası, 3 yıl kalma sözü veren maaşını taşıyan ve ilk defa almak isteyen emeklilere promosyon ücretini artırdı! Garanti Bankasından yayımlanan duyuruya göre 3 yıl şartı ile maaşını taşıyan veya ilk defa alacak olan emeklilere 9000 TL'lik ek ödeme yapılacak. Emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almak isteyen emekliler ve emekli adayları, sadece 9000 TL'lik promosyon ödemesinden değil ayrıca düşük faizli kredi imkanı ile ücretsiz EFT/havale işemleri fırsatından da yararlanacaklar. Garanti Bankası, 50 bin lira altına 36 ay vade, 50 bin lira üstüne de 24 ay vade ile kredi imkanını emeklilere veriyor.