YSK duyurdu: Seçimde Görev Alacak Öğretmenler Dikkat. YSK duyurdu: Seçimde Görev Alacak Öğretmenler Dikkat.

Promosyon rekabetleri gündemden düşmemeye devam ediyor. Kabul edilmeyen promosyon teklifleri revize haberleri ile gündeme geliyor.
Bir promosyon haberi de Hatay’ın Samandağ ilçesi ilçe milli eğitim müdürlüğünden geldi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, detaylı bilgilendirme yapılmış olup teklifler belirtilmiştir.

İşte o açıklama…
BILGILENDIRME! Bu gun yapilan Antakya Ilce Milli Egitim Mudurlugu promosyon ihalesine 3 banka katilmis olup en yuksek teklifi 18500 TL ile YapiKredi Bankasi vermistir. Geri dusulecek miktar 6200 TL dir. 3 yilligina 12300 TL olan bu komik teklifi kabul etmemiz mumkun degildir.''