Ben kamudanhaberde yazmayı çok seviyorum. Gerçekten çok etkili iletişim sitemizdir. Yöneticimizden de Allah razı olsun. Sitemizin dışında ki yorumcular insafsız olabiliyorlar.

İnsanın başarısını çekemeyebilirsin. Her devirde çekemeyen , kıskanan, münkir, doğruyu anlamayan oldu, bunlar hayat devam ettiği sürece de olacaktır. Kıskanmak yerine imren ahlakını önerir iman edenlere.

 Bende kendi adıma okumaya devam ediyorum.Kendimi geliştiriyorum. Hani akıl verenler oluyor onlara cevabendir. Yazmanın kolay olduğunu düşünenler oldu.

Fakat o kişiler iki satır yazamadılar.

Yazacaklarıo da yoık. Şükür rabbime yazı yazma nimetini bana lütfetti.Şükür Allahıma, teşşekürler kamudanhaber editörüne.

Burada bir konuyu dile getireceğim.Birileri dikte ederek yazı yazmalısın dedi. Şu ana kadar yazmadım.Birileri istedi diye tek harf yazmam. İkinci konu ise, İmam hatip'te görev yapmaktan hiçbir zaman kaçmadım.

Birileri kaçak tabirini kullanıyor ki, ortaokul sıralarında öğretmenim olan sonradan beraber görev yaptığım öğretmenim ne yapıyorsun dedi? dedim ki, emekli oldum. Bizler "kaçak" değiliz tabirini kullandı.

Ama kaçak tabirini kullanırken imayla sana diyorum ifadesi vardı. Beden dili iletişimde ki etkisini gördüm. İmam hatipde okumayı sevdim. Görev yapmayı sevdim.

Sineye çektiklerimi kimseler sinesine çekemez.

Hiçbir şekilde imam hatip mezunu biri olarak "imam hatip lisesinde" görev yapmaktan imtina etmedim. Hatırlatmam olacak. Doğduğum ilçenin müftüsü geçmiş de "Mehmet hocam imam hatibe öğrenci bulalım" dedi.

O günlerde onun oğlu da liseye kayıt olacakdı. O yıllar ortaokul mezunları imam hatibe kayıt oluyordu.Sayın müftüm sizin oğlunuz bu sene liseye kayıt olacak. Hemen onu kayıt ettireyim dedim.

Yok, Mehmet abi benim oğlan Fen Lisesini okuyacak. İstikbalini karartamam dedi. İmam hatip lisesinnde görev yapıp da çocuklarını imam hatip de okutmayanlara ne demeli

Her ilçeye imam hatip okulları açıldı. Açılıyor var olan okullar yaşatıldı. Olmayan yerlerde ise sıfırdan açıldı.

İmam hatip okullarının açılı olması kimsenin hakkı değil. Devlet büyüklerimiizn hizmetidir.

Demem o ki, tüm eğitim kurumlarınnda görev yapma onurunu yaşadım.

Kaçtım mı?

Kaçmadım.