Yeni sezonda 3 ayrı kulvarda da başarı hedefleyen Galatasaray transfer harekatını başlattı. Eksik bölgelere takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, öncelikli tercihin bonservis bedeli ödenmeyecek isimler olduğu öğrenildi.

RYAN BABEL & ŞENER ÖZBAYRAKLI

Büyük ölçüde anlaşma sağlanan Babel'in yanı sıra Şener Özbayraklı transferinin de tamamlandığı ve her iki oyuncu ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı öğrenildi.

JIMMY DURMAZ

Toulouse ile sözleşmesi sona eren ve bir çok mevkide forma giyebilme özelliğine sahip olan Jimmy Durmaz'ın da gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

MBAYE DIAGNE

Öte yandan iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilebileceği iddia edilen Diagne'nin takımda kalması bekleniyor. Sezonu 30 gol ile krallık yarışında zirvede tamamlayan Senegalli oyuncunun, takımla beraber yapacağı hazırlık kampı sonrası yeni sezonda çok daha faydalı olacağı düşünülüyor.

HENRY ONYEKURU

Elde edilen 22'nci şampiyonlukta attığı 14 gol ile en skorer isimlerden biri olan ve kiralık sözleşmesi sona eren Henry Onyekuru'nun gelecek sezon da Galatasaray forması giymesi için formül aranıyor.

HENRY ONYEKURU

Galatasaray'ın bu transferde işini zorlaştıran nokta ise, İngiliz ekibi Everton'ın Nijeryalı oyuncu için oldukça yüksek bir bonservis bedeli belirlemiş olması.

Öte yandan Onyekuru'nun Galatasaray'da oldukça mutlu olduğu ve şartların oluşması halinde sarı kırmızılılarda kalmak istediği öğrenildi. (beIN SPORTS)