Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu 65 puanla 3. sırada tamamlayan ve gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Sezon sonunda Bayern Münih ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından kariyerini yeni bir takımla sürdürecek olan yıldız oyuncu için siyah beyazlı kulüp ilk girişimlerini yaptı. İşte Hollandalı yıldızın verdiği cevap...

Kararını ay sonuna kadar verecek

Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'le 10 yıllık macerasına nokta koyan ve boşta bulunan 35 yaşındaki kanat oyuncusuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran Kara Kartal'a yıldız isimden cevap geldi. Fanatik'in haberine göre Tecrübeli futbolcunun gelen teklifleri değerlendirmeye aldığını ve yeni takımını yakın süre içerisinde belirleyeceğini ilettiği kaydedildi. Beşiktaş'ın teklifine teşekkür edip süre isteyen Robben'in, ay sonuna kadar geleceğiyle ilgili olarak kararını vermesi bekleniyor.

"4-5 yıl devam etmek istiyorum"

Bayern'deki son döneminde üst üste yaşadığı diz sakatlıklarıyla gündeme gelen Arjen Robben, form durumuyla ilgili olarak Hollanda basınına açıklamalarda bulunmuştu. Robben, "Futbol hayatıma 4 ya da 5 yıl devam etmek istiyorum. İnsanlar sakatlık geçmişimi göz önünde bulundurarak benim deli olduğumu düşünebilir. Bayern'de bu sezonun başında yapılan testlerde takımın en iyileri arasında yer aldım. Hâlâ formdayım ve hâlâ güçlüyüm" sözlerini sarf ederek özgüvenini koruduğunu göstermişti.

2009'un Ağustos ayında 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olan Robben bu sezon çıktığı 19 maçta 6 gol atıp 2 asist yaptı. Hollandalı oyuncu Bavyera ekibiyle çıktığı 309 resmi maçta 144 gol atıp 101 asist yaptı.