Kamudanhaber. com - Özel Haber 

Memursen Ankara İl Başkan'ı Mustafa KIR, geçtiğimiz günlerde Fetö terör örgütüne mensup kişilerin hükümet tarafından affedilmesini içeren bir haberi sitemize gönderdi . Bizde bu haberi " Memursen Başkan'ı Fetö Affı İstiyor " manşeti ile okuyucularımızla buluşturduk. 

Memursen başkanının af haberine okuyucularımızda çok sert tepki gelince , Memursen Şube Başkan'ı çark ederek haber sitemizi açıklamasını saptırarak verdiğimiz yönünde yeni bir açıklama ile bizi tetikçilik yapmakta suçladı . 

Mustafa Kır milletin aklıyla dalga geçiyor . 

Şimdi sizlere Mustafa KIR'ın sitemize gönderdiği Fetöcüler af edilsin , içerikli basın açıklamasının ilgili kısmını verelim . 

"" Devletin kendisine tanıdığı yanılma hakkı vatandaşa da tanınmalıdır"" 

    ""Büyüklerimizin kendilerine tanıdığı yanılma hakkını bir defaya mahsus olmak üzere  17-25 Aralık veya 15 Temmuz öncesi  yapılan ihaneti gördükten sonra pişman olan,bu menfur örgütle bağını kesen ve desteğini çeken insanlara tanıması hakkaniyete uygun bir davranış olacaktır.""


Mustafa Kır burada diyorki , 17-25 Aralık veya 15 Temmuz darbesinden önce Fetöyle bağı olanlardan pişman olanları devlet affetsin. 

Mustafa KIR , ya kendi yazdıklarının ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar cahil , yada yazdıklarımı yanlış anladınız diyerek milleti aptal yerine koymaya kalkan kendisini vatandaştan akıllı gören narsisttir.

Fetöcülere af istemek Memursen'in narsist Başkan'ı Mustafa Kır'ın haddine değildir . 

Keza bu konuda son sözü Cumhurbaşkanımız milletin sesine kulak vererek , teröristler için idam yasası isteniyor diye meydanlardan vermiştir .

Sayın Cumhurbaşkanını infaza giden timi ve onlara destek veren örgüt üyelerini mi affedilsin. 

Yoksa şehitlerimizin daha kanı kurumadan , askerimizi , polisimizi ve yüzlerce masum vatandaşımızı öldüren kahpe Fetöcü piçlerinin destekçilerini mi affedelim . 

Memursen Genel Başkanı , vicdanları yaralayan bu açıklamaya bile tepki koymadı . 

Memursen Başkan'ı Mustafa KIR'ın oğlunun Fetö kapsamında Başbakanlık'ta görev yaparken açığa alındığını haberini dün mebpersonel.com sitesi açıklayınca , Mustafa KIR'ın şifreleri çözülmüş oldu . Mustafa KIR, aslında Fetöcülere af isterken açığa alınan oğlunada bir kereye mahsus pişmanlık tanınmasını istiyormuş . 

Eğitimbirsen içerisinde, Fetöyle 17-25 Aralık sonrası ilişkisini kesmeyen , böyle cüretkar açıklamara rağmen , merak etmeyin biz sendikayız bizde her görüşten adam olacak diyen genel Başkan yardımcısının ; Fetö terör örgütüyle ilişkisi nedir ki , sendika içerisinde Fetöyle aynı kıbleye dönen meczupları koruma kalkanlığına soyunuyor . 

Eğitimbirsen Genel Başkan'ı Ali Yalçın susarak ve tepki vermeyerek bu süreci aşacağını düşünüyorsa hata yapıyor .

Tüm kurumların Fetö ile mücadele kapsamında içindeki hainleri temizlediği bir süreçte , iktidarın sosyal tabanı olan Eğitimbirsen ve Memursen'in , Fetöyle ilişkisini kesmeyenleri korumaya alıp temizlememesi vicdanları yaralayacaktır . İleride bu konu sık sık sendikanın önüne getirilecek ve sendikaya zarar verecektir . 

Eğitimbirsen ve Memursen içinde Fetöyle ilişkisi olanları korumaya alan güç , sendika içerisindeki Başkan ve üyelerden PKK , YPG gibi terör örgütü sempatizanlarını da korumaya alan güç olmasın . 

Sonuç olarak ; Mustafa Kır takiyye yapmaktadır . Fetö konusunda 15 Temmuz darbe girişiminden sonra pişman olan herkese af istemektedir . Kendi çocuğuda Fetö'den açığa alınan Mustafa KIR'a yakışan davranış , Adalet Mülkün Temelidir sözünden hareketle ; Devlete ve milletine kurşun sıkan örgüte destek veren oğlum olsa cezalandırılsın sözü olmalıydı . 

Mustafa KIR'ın , Fetö konusunda duruşu İslami bir duruş değildir . Tamamen kendi oğlunun affı için tüm Fetöcülere af isteyen menfi bir duruştur .