Kamudanhaber.com - Özel Haber

Habere konu olan kişi Ada'na Eğitimbirsen şube Başkan'ı Mustafa Sarıgeçili ...

EBS şube Başkan Yardımcısı Adana ilinde mülakat birinciliği ile okul müdürü olan kişi ...

Adana'da okul müdürlerinin mülakatla belirlenmesinde etkili olan sendikayı yöneten kişi ...

Kamudanhaber sitesimizde Adana EBS şube başkanının 1986 yılından beri 5 farklı isimle Zaman gazetesine üye olduğunu yazdık . 

Şube Başkan yardımcısı Mustafa Sarıgeçili'nin çocuğunun Fetö okulunda olmasına rağmen , mülakat birincisi olarak okul müdürü olduğunu yazdık .

Adana Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın , Fetöyle ilişkisi olan bu sendika yöneticilerini okul müdürü yaptığını ve bu kişilerin referansları ile okul müdürlerinin belirlendiğini yazdık . 

Kamudanhaber sitemizde çıkan haberlerden rahatsız olan , EBS şube Başkan yardımcısının Fetö'nün okuluna verdiği dilekçeyi YAYINLIYORUZ .

Sarıgeçili , dilekçesinde basında çıkan haberlerden sendika genel merkezinin ve bakanlığın rahatsız olduğunu dile getiriyor . Okul müdürü ve sendikacı olduğu için zor durumda kaldığını belirtiyor . Bu sebeplerden çocuğunu Fetö okulundan almak zorunda kaldığını , başka da bir amacının olmadığını belirterek ; çocuğunu okuldan almak için dilekçe veriyor . 

Mustafa Sarıgeçili sitemizde çıkan haberler olmasa çocuğunu okuldan almayacakmış . 

SARIGEÇİLİ'ye , Fetö konusunda verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz . Fetöcülerle haşr olmasını bozmuşuz . 

Sayın Sarıgeçili , rahatsız olmanıza ve korkmanıza gerek yok . Sizin durumunuzda olan birçok öğretmen ve idareci görevden alındı , yada meslekten el çektirildi . Ancak sizin Adana ve Ankara'da sizi koruyan abileriniz olduğu için herhangi bir işleme tabii tutulmazsınız . Sizin durumunuzda, Fetö ile alakalı olduğu halde görevden alınmayan yada meslekten atılmayan çok sayıda torpilli öğretmen ve idareci var . 

Kamudanhaber sitesi yazdı diye hiç zarar görmezsiniz , çünkü Ankara'da bu konuda Fetö'den hakkında haber çıkanları arayıp , Kamudanhaber yazmasaydı işin zordu . Dua et yazdı , kurtardın diyen , paralelin avukatlığına soyunmuş abileriniz var . 

Gün gelecek onlarda buradan ilan edilecek . 

EBS yöneticisi ve okul müdürü Mustafa SARIGEÇİLİ'nin kapanan Fetö Okuluna verdiği dilekçeyi YAYINLIYORUZ .