PENSİLVANYA AYISIYLA RÖPORTAJ!

Malumunuz, önümüzde seçim var, sizinle kısa bir röportaj yapalım istedik.

Önce kendinizi tanıtır mısınız?

  • Sizi okuyanlar genelde Pensilvanya Ayısı olarak bilirler beni, ötesini zaten herkes biliyor…

Ayı olmak neyi gerektirir, öncelikleriniz neler?

  • Ayı olmak Türkiye’ye bomba yağdırmayı gerektirir, 250 mazlumu hunharca katletmek şarttır. Tek önceliğim var ülkenizin Uzun Adam’dan kurtulması.

Nasıl olacak Uzun Adam’dan kurtulmak?

  • Çok zor bir soru. Yıllarca bu soruyla meşgul oldu kafam. Ne sırtımı dayadığım beni kucağında gezdirenler çözüm bulabildi buna, ne de sahaya sürdüğüm çakallar…

Önce kendi içinden satılık olanları aldım yok pahasına, onlara teslim ettiğim hançer kendilerinin sırtına saplandı. Sonra bomba yağdırdım, tuzak kurdum, yapılacak ne kadar şerefsizlik varsa hepsini yaptım ama bilmediğim bi’ güç ona yardım etti.

Bilmediğiniz? İlahi güç olmasın o?

  • Bizim inancımıza göre şeytandan daha güçlü olan yoktur, o her kılığa girer ve her istediğini yapabilir ama bunda ters tepti, anlayamadık.

Peki, sizin Türkiye’deki partilere yaklaşımınız nasıl? Hangi partiyi ne şekilde destekliyorsunuz?

  • Biz doğuda HDP ile, Orta Anadolu’da Saadet ile, Kıyı kesimlerdeyse CHP ve İyi Partiyle iş tutuyoruz.

Bunları desteklerken şeytan gibi kılıktan kılığa giriyoruz. Sahaya sürdüğümüz çakallar bunların liderlerini parlatmak için her türlü malzemeyi kullanıyor ve malzemeden çalmıyorlar.

Öyle ki, dikkat ederseniz sahada hepsi birbirini destekliyor. Hepsine tek ortak düşman bulduk, ona karşı savaşıyorlar.

Bu saydığım partiye mensup kişilerden bana ve örgütüme karşı olumsuz tek laf duyamazsınız mesela, onlar için tek düşman var o da Uzun Adam.

Zamanında size karşı amansız mücadele verenler şimdi sizin kucağınızda oturuyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

  • Zamanında onlar bizi Müslüman zannediyordu. Vatansever zannediyordu. Tabii bizim maske düştü ve Amerika’nın kucağında oturduğumuz ortaya çıkıp hain olduğumuz tescillenince o bize düşman olanlar şimdi dost oldu. Dikkat edin lütfen, onlar hainlere dost olurlar.

Uzun Adam’la uzun süre birlikte çalıştınız, onları da eleştiriyorlar, önceleri “ne istediler de vermedik” falan diyor diye, sonra birden düşman oldunuz Uzun Adam’la, ne sebep oldu buna?

  • Uzun Adam bizi Müslüman zannediyordu dost oldu, hain olduğumuzu öğrenince kıçımıza tekmeyi koydu, bunu kundaktaki çocuk bile anlar ama anlamayan asalaklar var. Hala anlamadıysan şöyle örnek vereyim; bizim cemaati ‘gizli’ aşifte bi’ kadın olarak düşün, bizim herifi boynuzladığımız ortaya çıkınca bizi boşadı Uzun Adam…

Boynuzlayan kadına da kim sahip çıkar? Tabii ki şu an bizim kucağımıza oturan ve bize sempatiyle bakan partiler…

Aman efendim o asalaklar dediğiniz tipler şuan size karşı çok muhabbet besliyor?

  • Sende de var sanırım anlayış kıtlığı, onlar tabii ki asalak, asalak olmasalar Amerika düşmanıyım deyip, Amerika’nın kucağındaki adama sempati duyarlar mı?

Mavi Marmara olayından da söz etsek biraz?

  • Aslında bizim ne halt olduğumuz İsrail’e otorite deyince ortaya çıkmıştı, sizden başka bunu pek anlayan olmadı, hatta o gün “Pensilvanya Ayısı lehinde konuşan olursa ona hakaret edeceğim” demiştiniz. Sizi o zaman eleştirenler de 15 Temmuz sonrası size hak verdi.

Efendim bize verdiğiniz bilgiler birilerinin gözünü açar mı? Fikirlerini değiştirir mi? Yaptığımız söyleşi işe yarar mı sizce?

  • Sen sahiden anlayışı kıtların şahısın, sorduğun soru seni ele veriyor. Türkiye’nizde Uzun Adam’a öyle düşmanlar var ki, Öcalan seçime girecek olsa ona oy vermek için bile bahaneler bulurlar. Sadece Öcalan değil, Şeytan parti kursa ona bile oy verirler…

Anladım efendim. Söyleşi için teşekkür etmek yerine Allah en kısa zamanda belanı versin diyerek ayrılıyorum buradan, yol uzun, menzil ırak, daha Uzun Adama sahip çıkmak için kelleyi koltuğa almamız, gerekirse Türkiye için canımızı, malımızı feda etmemiz gerekecek…

Allah’ın laneti üzerinize olsun…