Kamudanhaber.Com - Özel Haber

Hatırlanacağı üzere dün sitemizde Memursen'e bağlı Toçbirsen Genel Başkan'ı Günay Kaya'nın 17-25 Aralık Fetö darbe sürecinin ardından , Cumhurbaşkanının emrine rağmen çocuğunu Fetö'nün okulundan almadığını , 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetö'nün okulunun kapatılmasından sonra çocuğunu başka okula aldığını haber yapmıştık . 

Günay Kaya , yaptığı açıklamada hatalı olduğunu kabul etmiş , Çocuğunun Fetö okulunda olduğunu ve Bank Asya ile de ilişkisini açıklamıştı . Çocuğunu okuldan almama sebebi olarakta , çocuğunun burslu , yani ücretsiz okuduğunu sebep göstermişti . 

Rahmetli Akif İnan başlatmış olduğu soylu mücadelenin eseri olan Memursen gibi , inanmışların sendikasında genel başkanlık yapan birisinin salya , sümüklerle milletin kanına girip Cumhurbaşkanının canına kast eden hainlerin okulunun bursuna ihtiyacı varsa yoruma gerek yoktur . 

Memursen üyeleri lütfen haberlerimizi hedefe koyma ve yıpratma olarak anlamasın . Darbe gecesinden itibaren alanlarda olan ve canını ortaya koyan tüm Memursen camiasını başta Genel Başkan'ları Ali Yalçın olmak üzere saygı ile selamlıyoruz. 

Memursen iktidarın sosyal tabanını simgeleyen bir sendikadır . Ak parti iktidarı ve Sayın Cumhurbaşkanı sayesinde zirveyi görmüştür . 

Cumhurbaşkanına ve Ak Parti'ye yapılan darbe girişiminde diğer sendikaların sokağa çıkmaması çok fazla eleştirilmez , çünkü sendikaların duruşları bellidir . Ama bu durumda söz konusu Memursen olursa en ağır eleştiriyi hak ediyor demektir . 

GENÇ MEMURSEN BAŞKANI MİLLETİ APTAL YERİNE KOYDU !

Genç Memursen Başkan'ı Eyüp Beyhan , kadrosu müstahdem olmasına rağmen kısa süre içerisinde Başbakanlık Müşavirliğine kadar yükselmiştir . Bu yükselme kariyer ve liyakate göre değil , Memursen referansı ve Ak Parti iktidarı sayesindedir . 

Sayın Cumhurbaşkanının gölgesinde müstahdemken kısa sürede hayal edememeyeceği kadroya atanan Eyüp Beyhan ; Cumhurbaşkanının canına kastedildiği 15 Temmuz darbe gecesi kayıptı . 
  
15 Temmuz darbe gecesi ortalıkta gözükmeyen ve darbeye karşı dik duramayan Eyüp Beyhan'ın bu tavrı kendi teşkilatınıda  oldukça rahatsız etmiştir.

Darbenin ilk saatlerinde ve hatta ilk günde ortalıkta gözükmeyen BEYHAN, 2. günde geçmiş tarihli bir fotoğrafı “yeniymiş” gibi Facebook sayfasından paylaşarak hem teşkilatını hem de takipçilerini aptal yerine koymuştur . Eyüp BEYHAN’ın paylaşımının altına yapılan bir yorumda şöyle diyordu: “Bu paylaşımları keşke ilk gün görseydik!”  Genç Memursen üyeleri ve teşkilatlarının tepkisini çeken bu yorumlar kaldırılmıştır . 

7 Ağustos Büyük İstanbul mitingine de katıldığını iddia eden BEYHAN’ın alanda çekilmiş tek bir fotoğrafı bile yokken yine takiyye yaptığı 16 Temmuz akşamı paylaştığı ve aslı 2015 senesine ait olan fotoğrafı kamuoyuna servis ettiği ve böylelikle hem teşkilatını hem de kamuoyunu bir kez daha aptal yerine koyduğu görülmüştür.

Sonuç olarak ; 15 Temmuz darbe gecesinde Fetö terör örgütünün Cumhurbaşkanı'mıza ve iktidara yönelik darbe kalkışmasına milli görüşten , ülkücü hareketten , sosyal demokratlardan , Hüda paralısından  , Alev'i vatandaşlarımızdan hiç korkmadan tepki geldi . Millet canını ortaya atarak tankların önüne yattı . 

Yıllardır Ak Parti iktidarından nemalanan , makam ve mevki gören Eyüp Beyhan nerdeydi ? 


15 Temmuz darbe gecesi kayıp olduğu halde , 2015 resmini darbeye tepki diye Facebook koyup; İstanbul mitingine katılmayıp yine eski resimlerini miting gibi Facebook koyup takiyye yaparak milleti aptal yerine koyan Eyüp Beyhan , bu züppeliklerini belki sizlerden çekinen birilerine yutturursun ama Kamudanhaber korkmadan doğruları yazmaya devam edecek .

İşte o resimler...