KAMUDANHABER.COM - ÖZEL HABER

Başbakan Binali Yıldırım Açıkladı "Yasal düzenleme olmazsa 2010 KPSS ile giren işten atılır" Başbakan Binali Yıldırım CNN'e konuştu: Yasal düzenleme olmazsa, 2010 KPSS ile işe giren 86 bin kişinin işten çıkarılması gerekir.

Başbakan Binali Yıldırım'dan 2010 KPSS açıklaması:
2010 KPSS iptal edildiği için o puanla yerleşen 86 bin kişinin işten çıkarılması gerekir. Bu birinci yol ikinci yol ise yasal düzenleme gerekli. Yasal düzenleme olmazsa mahkeme kararını uygulamak gerekiyor. Ayrıca Çalışma Bakanlığı'na 2010 KPSS ile işe girenlerin sınavlarını inceleyin dedim.

2010 KPSS ile 86 bin kiyi memuriyete girdi, bunların sınavlarını incelemek lazım.Burada bir yargı kararı var. Sorular çalındı diye. Mahkemeler sürmüş. 2010'dan günümüze kadar. Bunun anlamı nedir? 86 bin ki Ya bir yasa düzenleyeceğiz. Ya da mahkeme kararını uygulayacağız. Şunu yapmak daha doğru. Bunların sınavlarını incelemek lazım. Bunların tamamı soruları aldı? Bunlar belli olur. Failler kimse ortaya çıkarılır.

KAMUDANHABER.COM

Bu yazının tüm hakları kamudanhaber.com'a aittir. "www.kamudanhaber.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©