Kamudanhaber.com - Özel Haber

Ülkemizin başına bela olan terör örgütlerinden Fetö teröristlerinin devlet içerisinden OHAL kapsamında KHK ile temizlendiği süreçte PKK'lı hainleri unutmayalım .

Milli Eğitim Bakanlığı Fetöcüleri meslekten atmak için hazırlıklarını tamamladı. 27 bin üzerinde Fetöcü meslekten atılacak .

Ülkemizin başına 40 yıldır bela olan PKK terör örgütü ve içerdeki destekçileri içinde OHAL kapsamında düğmeye basılmalıdır . 15 Temmuz darbe girişiminden sonra PKK terörüne asker ve sivil olmak üzere 80'e yakın şehit verdik .

PKK'lı teröristleri dağda öldürmekle terör bitmiyor . Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan PKK'lı ve PKK sempatizanı öğretmenler çocukları küçük yaştan itibaren zehirliyor . PKK'ya terörist devşiren vakıf , dernek ve sivil toplum örgütlerine bu öğrencileri yönlendiriyor . PKK'nın insan kaynağını okullardaki bu öğretmenler ve üniversitedeki hocalar sağlıyor .

Milli Eğitim Bakanlığında özellikle arkasını Kandil'e dayayan sendikanın içerisinde kümelenen ve PKK terör örgütüne destek veren ve sempati besleyen öğretmen sayısı 15-16 bin civarında tahmin ediliyor . Özelikle 4-5 bin arasında öğretmenin direk PKK ile ilişkisi devlet kayıtlarında da bulunuyor . Bunun yanında 12 bine yakın öğretmenin ise PKK sempatizanı olduğu biliniyor .

Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere tüm kurumların Fetö örgütünde olduğu gibi PKK ile de OHAL kapsamında mücadele etmesi ve devlet içerisindeki destekçilerini temizlemesi gerekiyor . Maaşı devletten alıp , millete kurşun sıkan PKK'lı hainleri destekleyen öğretmen ve devlet memuru bırakılmamalıdır .

Umarız Milli Eğitim Bakanlığın, Fetöcülerle beraber PKK'lı öğretmenler içinde kapsamlı bir temizlik çalışması yapar .