Kamudanhaber.com - Özel Haber

Kamudanhaber sitemizde dün Hüseyin Çelik döneminde 76. madde ile yapılan müdür atamalarının bir kısmını yayınlamıştık .

Hüseyin Çelik döneminde 76. madde ile Sancaktepe Halk Eğitim Merkezine okul müdürü olarak atandığı halde bu görevi kabul etmeyen tek kişinininde Memursen Genel Başkan'ı Ali Yalçın olduğu bilgisi ile haberimize devam edelim.

Hüseyin Çelik döneminde hemen hemen her görüşten adamın atamasının yapıldığını dünkü yayınlanan okul müdürleri listesinde ve bugünkü taşra teşkilatı atama listesinde göreceksiniz .

Mesela dün yayınlanan okul müdürleri listesinin en az 1/3 o dönemki Türkeğitimsen üyeleridir . Eğitimsen, Eğitim - İş üyeleri bile bulunmaktaydı .

Hüseyin ÇELİK döneminde Bakanlık Merkez Teşkilatına atanan üst düzey yöneticileri , Kamudanhaber sitesi olarak hatırladıklarımızı ekledik , mutlaka eksikler kalmıştır . Onu da değerli ziyaretçilerimiz yorumlarla desteklerse habere eklenecektir .

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİ

Müsteşar ; Nejat Birinci ve Muammer Yaşar Özgül

Müsteşar Yardımcıları;

Cumali Demirtaş, Şaban Şimşek, Salih Çelik, Sadettin Sabaz, Mehmet Temel , Cemal Taşar, Recep Işık, Remzi Kaya, Remzi Sezgin, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanları Ziya Selçuk ve İrfan Erdoğan, Kurul üyesi Emin Karip, Muammer Yıldız,Zübeyir Yılmaz, Teftiş Kurulu Başkan'ı Muzaffer Doğan...

Genel Müdürler ;


Personel Genel Müdürü ; Remzi Kaya ve Necmettin Yalçın ;

Dışilişkiler Genel Müdürü İbrahim Kapaklıkaya;

Ticaret Turizm Genel Müdürü Bekir Turgut ve Murat Bey Balta

Özel Öğretim Genel Müdürü Öner Güney, Mehmet Küçük

İlköğretim Genel Müdürü Servet Özdemir, Yüksel Özden, İbrahim Er, Ramazan Başbuğ

Özel Eğitim Genel Müdürü Ali Haydar Sıldıroğlu,

Okul öncesi genel müdürü , Remzi İnanlı ;

Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü , Ömer Balıbey ;

Eğitek Genel Müdürü , Nizami Aktürk ;

Ortaöğretim Genel Müdürü, Kerem Altun, Emin Gürkan;

Din Öğretimi Genel Müdürü, İrfan Aycan ;

Çıraklık Eğitim Genel Müdürü, Mehmet Can;

Erkek Teknik Eğitim , Hüsamettin Kaya ;

Kız Teknik , Emine Kıraç;

Mesleki Eğitim , Hüseyin Acır ;

Strateji Başkan'ı , Nurettin Konaklı;

Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan, Ömer Turna, Turgut Usta, Hasan Hüseyin Baysal, Selahattin Şahin ve Mustafa Biber,Bekir Erdoğan , Hamza Aydoğdu

Daire Başkanlığı görevinde bulunanlar;

Dr.Cebbar Çalışkan, Burhan Başoğlu, Abdullah Özgönüller, Celal Doğan, Faruk Paksoy, Metin Cengiz, Hüseyin Karakuş, Projeler Daire Başkanı Bekir Aksoy ve Erdoğan Serdengeçti, Yayımlar Daire Başkanı Şadi Keskin ve Eğitim Araçları Daire Başkanı Murat Kıraç.

Hüseyin Çelik Döneminin Bakan Danışmanları ;

Salih Suruç, Abdurrahman Ergü, Hamit Alp, Mustafa Ergül, Seyithan Razi, Cengiz Özhan, Ramazan Erzen, Hakan Nalbantoğlu, Erkan Ömeroğlu ve Mustafa Yakupcan, Kenan Şahin, Ferhat Yılman, Bülent Kumlu, Sabri Caner ve Yüksel Çelik

Hüseyin Çelik döneminde göreve getirilenlerden Bakanlık merkez ve taşra teşkilatına her kesimden yöneticiler atandığını ve o dönem ataması yapılanların büyük çoğunluğunun hem merkez teşkilatında hemde taşrada hala görev yaptığı liste aşağıdadır .

HÜSEYİN ÇELİK DÖNEMİNDE ATANAN BAKANLIK BÜROKRATLARI İÇİN TIKLAYINIZ....