Kamudanhaber.com-özel

Denizli MEM Çanakkale Şehitlerini anma Programı yapmak için Başvuran Muhafazakar STK'lara onay vermezken Rotary Kulübünün düzenlediği yarışma başvurusunu jet hızıyla onaylayıp yarışmayı düzenleyip ödül törenini bile gerçekleştirdi.

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünden çifte standart. 

Denizli Milli Eğiti mmüdürlüğü milliyetçi muhafazakar stsklara veto uygulayıp Düzenlemek istedikleri yarışma ve programlara izin vermezken, Rotary kulübüne ise onay vermesi tartışmalara yol açtı.

Mart ayında Genç Memur Sen'in Çanakale Şehitlerini anmak için düzenlemeyi düşündüğü Şiir yarışma başvurusunu önce reddedip zorla kabul eden Denizli İl Milli Eğitim Müdürü, bununla da yetinmeyip Mirasımız derneğinin Kudüs konulu bir yarışma düzenlemek için yaptığı başvuruyu da reddettti. 

Aynı Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ Rotary kulübünün yaptığı yarışma başvurusunu ise jet hızıyla onaylamış hatta yarışmayı yapıp ödül töreni bile gerçekleştirmiştir. 

İşte konuya ilişkin Denizli Milli Eğitim müdürlğününü rotary kulübüyle ortaklaşa yaptığı yarışmaya dair resimler;

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ uyguladığı bu çifte standart ile ilgili kamuoyuna bir açıklama yapmak zorundadır. 

Milli Eğitimin Kimlere emanet edildiğini göstermesi için bu çarpıcı olay hakkındaki yorumları kamuoyunun takdirine sunuyoruz