Seçimlerin ardından verdiği değişim mesajıyla, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini savunan Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin genel başkanlık koltuğu için aday olacağı konuşuluyor. 

Yerel seçimlere kadar Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevinin başında olmaya devam etmeyi düşündüğü konuşulurken, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık için gidilecek kurultayda çıkabilecek kavgalara kapılmanın sonucunda yerel seçimlerin kaybedileceğini söylediği de sızan bir diğer bilgiler arasında yer alıyor.

EKREM İMAMOĞLU'NUN ÇEKİNCESİ

Canlı yayında Kılıçdaroğlu-İmamoğlu cephelerindeki kulis bilgilerini paylaşan İsmaik Küçükkaya'nın anlattığına göre Ekrem İmamoğlu'nun,  "Bu şekilde gidersek İstanbul' da, Ankara'yı da, Antalya'yı da, Adana'yı da pek çok büyük kenti kaybedebiliriz" dediğini iddia etti.

"Bu şekilde gidersek İYİ Parti ile nasıl ittifak yaparız, yapabilir miyiz?" dedi. İmamoğlu ayrıca "Yerel seçimleri kaybedebiliriz, telafisi olmaz" diyerek çekincesini de dile getirdiğini söyleyen İsmail Küçükkaya,  "Kılıçdaroğlu'na destek veren isimlerin de 'Böyle gitmeyecek, kaybederiz' diye söylem değiştirmeye başladığını" öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere zam açıklaması! Tarih verdi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere zam açıklaması! Tarih verdi...