Kamudanhaber - Özel Haber

Artı Eğitim dergisi yılın Milli Eğitim Müdürü olarak , Tarım Bakanlığından transfer edilen Feysel TAŞÇIER’i ödüle layık gördü .

81 il milli eğitim müdürü içerisinde en başarılı il müdürü ilan etti .

Feysel TAŞÇIER, Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Mart 2019 tarihinde atandı .

Diyarbakır ilinde daha bir yılını doldurmadan 8 aylık görev yaptığı süre içerisinde 80 il müdürünü geride bırakarak yılın il müdürü ödülünü alan Feysel TAŞÇIER’i tebrik ediyoruz .

Milli Eğitim Bakanlığında bir gün bile görev yapmadan , teşkilatı ve yapıyı tanımadan Türkiye’nin en sorunlu bölgesine il müdürü olup ; daha 8 aylık il müdürüyken 80 il müdürüne fark atıp yılın milli eğitim müdürü olmak büyük beceri ve yetenek ister .

Artı eğitim dergisi her yıl MEB’in en güçlü bürokratına ve il müdürüne bu ödülü verir !

Geçtiğimiz yıllarda bu ödülü alan bürokratları incelediğiniz zaman ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız .

Milli Eğitim Bakanlığında eğitimin her kademesinde yöneticilik yapan , emek veren yıllardır il müdürlüğü yapan kişileri 8 ayda geride bırakıp zirveye çıkmak her babayiğidin karı değildir.

Feysel TAŞÇIER  müdürümüz MEB’de doğru ata oynamanın ödülünü bu gece aldığı ödülle taçlandırmıştır .

Yalnız Milli Eğitim Müdürümüz ve göreve getirdiği ilçe milli eğitim müdürleri eğitim camiasını ve bürokratları yakinen tanımadıklarını için Ortaöğretim Genel Müdürü Yusuf BÜYÜK’ün kim olduğunu bilmiyorlar .

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasında ve göreve getirdiği ilçe müdürleri attığı twitlerde il müdürümüz yılın milli eğitim müdürlüğü ödülünü Ortaöğretim Genel Müdürü Yusuf BÜYÜK’ün elinden almıştır diye twit atmışlar .

Feysel Bey’in elinden ödül aldığı kişi Ortaöğretim Genel Müdürümüz Yusuf BÜYÜK değildir .

Yusuf BÜYÜK , Yükseköğretim ve yurt dışı eğitim genel müdürüdür, Ortaöğretim Genel müdürlüğüne de vekalet etmektedir.

Resmî de aşağıdadır :)


Sonuç olarak ; Artı eğitim dergisi , Milli Eğitim Bakanlığında genel müdür olarak görev yapan Yusuf BÜYÜK’ü bile tanımayan , MEB’de bir gün dahi görev yapmadan Tarım Bakanlığından MEB’e transfer olan 8 aylık il müdürünü yılın müdürü ilan etmiştir .

MEB’de yılın İL müdürü seçilen Feysel TAŞÇIER Bey’i canı gönülden tebrik ediyoruz . 

Böyle kıymetli bürokratların , MEB merkez teşkilatında kritik görevlere getirilmesini ve ülkemizin eğitim sorunlarına neşter atmasını temenni ediyoruz .

Bu yetenekten tüm ülkenin çocuklarının mahrum edilmemesini temenni ediyoruz .