TV 8 ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca izleyici tarafından beğeniyle izlenen Survivor programı başarılı yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ile Gönüllüler takımları arasındaki nefes kesen mücadele giderek daha da heyecanlı bir hal alıyor.

Survivor yarışmasının yayınlanan son bölümünde yaşananlar ardından sonraki bölümde neler olacağı izleyiciler tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Fenomen yarışma programı Survivor’un 5 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak olan 37. Bölümü için hazırlanmış tanıtım fragmanı izleyiciler tarafından araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Survivor 37. Bölüm Fragmanı Survivor’da Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında devam eden nefes kesici mücadele 5 Nisan 2020’de yayınlanacak olan 37. Bölüm ile devam edecek. Yarışmanın izleyicileri yeni bölümde neler olduğunu görebilmek için intenet üzerinde 37. Bölüm için hazırlanmış tanıtım fragmanını araştırıyorlar.

TV 8 ekranlarında izleyicileri ile buluşan Survivor yarışmasının 37. Bölüm fragmanı halen yayınlanmış değil. Yeni bölümün tanıtım fragmanı yayınlandığında Haberport.com adresi üzerinden anında izleyebilirsiniz.