Kamudanhaber.com - Özel HABER

Saman Gazetesinin Sosyal Medyada Olay Olan Reklam Filmi.Sözde Gazete Saman Gazetesinin 15 Temmuz 2016 tarihinden 9 ay 10 Gün önce yayımladığı reklam filmi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

Sözde Gazete Saman Gazetesinin kapatılma kararı sonrasında ortaya çıkan dökümanları ve 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ Terör Örgütü tarafından düzenlenen Vatan Hainliği sonrasında Saman gazetesinin Sözde Darbe Girişimi tarihi olan 15 Temmuz 2016 tarihinden tam 9 ay 10 gün önce yayına giren reklam filminde kirli planını ve hainliğini orataya koymuş.

 İşte Saman Gazetesi'nin o reklam filmi, ve o dönemden bile, topluma darbe çığırtkanlığı yaparak ne kadar gözünü karartan bir terör örgütüolduğunu kanıtlayan FETÖ'nün Zaman Gazetesi reklam filmi ile ilgili tüm detaylar kamudanhaber.com'da.



2015'TE ZAMAN GAZETESİ REKLAM FİLMİ İLE DARBE MESAJI VERİYOR
'Sükutun çığlığı' adlı reklam filmi 5 Ekim 2015'te yayınlanmış, sirenler çalarken gri tonlu şehrin uçaktan kuş bakışı görüntüsü ile başlıyor. 20 saniyelik reklam filmi 'gülen' bir bebekle son buluyor.
Reklamın ilk bölümü gerçekleşmek istenen darbeye, ikinci bölümü ise Fethullah Gülen'e bir gönderme olarak nitelendiriliyor.

Bu Reklam Filminin ileride yapılacak olan bir darbeye vatan hainlerini hazırlamak amacı ile subliminal bir mesaj içerdiği iddia ediliyor.

Subliminal mesaj nedir?
Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Dizilerde veya filmlerde karakterlerin içtiği içecek markaları, kıyafetleri subliminal mesaj örneklerindendir. Bu tekniklerin amaçları, etkisi, kullanım sıklığı ve rekabet gibi konularda ahlaka uygunluğu konuları tartışmalıdır. Marka ve ürünlerin pazarlamasından toplumun ilgi, ihtiyaç ve algısını değiştirmeye kadar birçok konuda kullanılmaktadır. Bir kişiyi, kurumu ya da ürünü kötü göstermek için o şey ile kötü olan bir nesnenin aynı temada işlenmesi subliminal mesajın en yaygın kullanılma şeklidir. Şu ana kadar yapılan çalışmalar neticesinde en bilinçli ve defansif kişiler bile bu mesajları ilk bakışta %100 olarak çözememektedir. Bu da toplumlarımızı yönlendirmeli reklamlara karşı savunmasız bırakmaktadır.

TBMM'de 15 Şubat 2011 tarihinde kabul edilen 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un 9.maddesinin 2.fıkrası gereği "Ticarî iletişimde bilinçaltı teknikleri kullanılamaz.

Subliminal Mesaj Kullanan Örgütler:
İlluminati kadim bilgiyi negatif biçimde kullanıyor Sadece ticari kaygılarla değil, gizli tarikatlar ve Masonik örgütler, satanist tarikatlar de bu yolla insanların algılarını yönettikleri söyleniyor. Hatta ünlü şarkıcıların, sanatçıların da gizli filmlerde ve kliplerinde semboller yerleştirdikleri söyleniyor. 

Oğuzhan Buharalı - Kamudanhaber.com - Özel HABER

KAMUDANHABER.COM

Bu yazının tüm hakları kamudanhaber.com'a aittir. "www.kamudanhaber.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©