Kamudanhaber - Özel Haber

Memursen şubeleri üyelerine yönelik estetik anlaşmalar imzalamış bu konuyu ilk kez Kamudanhaber sitemiz dile getirmişti. 
Sendika üyeleri ve eğitim camiasından ciddi tepkiler gelmişti. 

Özellikle Memur-Sen Konya teşkilatının yaptığı güzellik anlaşmasında Genital Renk açtırma işleminde indirim alması yuh artık dedirtmişti .

Ali Yalçın gelen tepkilere dayanamadı ve estetik anlaşmalarını genel merkezden iptal ettirdi .

Ali Yalçın’ı tebrik ediyoruz .


Sendikacılığı ayağa düşüren , Memur-Senin misyonuna aykırı hareket eden ve sendikaya zarar veren şubelerin bundan sonraki süreçte daha dikkatli davranmaları için uyarı geldi ve anlaşmalar iptal edildi .

Konya gibi mutaassıp bir şehirde Genital Renk Açtırma anlaşmasına imza atan şube başkanı, Google “ Genital Renk Açtırma “ nedir diye yazsaydı yüzü kızarırdı .

Memur-Sen şubesinin yaptığı bu anlaşmanın ne kadar rezalet bir durum olduğunu anlamak için Google “ Genital Renk Açtırma “ yazmanız yeterlidir .

Biz edebimizden bu anlaşmanın ne anlama geldiğini yazamadık .

Memur-Sen Konya Şubesinin Genital Renk Açtırmayı da içeren estetik anlaşması iptal edildi . Memur-Sen Konya şubesinin yaptığı anlaşmada , taraflardan birisi bu anlaşmayı iptal ederse 30 bin TL tazminat öder maddesi konulmuş .

Konya Memur-Sen şubesinin yaptığı anlaşma genel merkez tarafından iptal edildiği için , Konya Memur-Sen şubesi 30 bin TL tazminat ödeyecek .

Sendika şubesinin yaptığı anlaşmayı yazdık , bize operasyon çekiliyor denildi .

Madem bu anlaşma sıkıntılı değildi neden iptal edildi ?

Şube başkanlarının Memur-Sen’in misyonuna uygun davranmadıklarını ve üyeleri rencide ettiklerini yazdığımız zaman bizi hedef yapanlar önce sendika genel merkezini zor duruma düşüren başkanlarını uyarmalıdır .

Konya Memur-Sen şubesinin ödeyeceği 30 bin TL tazminat kimin cebinden çıkacak ?

İşin daha da vahimi , art niyetli kişiler öğretmenler odasında bu anlaşma içeriği ile ilgili Eğitimbirsen üyelerine şaka yollu da olsa takılacak olsalar bunun hesabını kim verecek ?