Türkiye genelinde milyonlarca iş arayan vatandaşın merakla beklediği memur alımı ilanlarının yayımlandığı Devlet Personel Başkanlığı (DPB) internet sitesi üzerinden iş arayanlar için çok öenmli bir açıklama yapıldı.

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI İNTERNET SİTESİ KAPANDI

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada kamu personel alım ilanlarının yayımlandığı resmi internet sitesinin kapanacağı belirtildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanacak personel alım ilanlarının yayımlanacağı internet sitesi açıklandı.

KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARINA BAŞVURU YAPACAKLAR DİKKAT!

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklama şöyle:

E-Uygulama sistemi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “www.ailevecalisma.gov.tr” internet sayfasındaki “Hızlı Erişim” bölümünde yer alacaktır. E-Uygulama sistemine daha önce yetkilendirilmiş personel artık Bakanlığımızın https://kamueuygulama.ailevecalisma.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak işlemlerini gerçekleştirmeye devam edecektir.

MEMUR ALIMI İLANLARININ YAYIMLANACAĞI İNTERNET SİTESİ AÇIKLANDI

Kamu Personeli Alım İlanları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sayfası üzerinden erişilen http://kamuilan.ailevecalisma.gov.tradresinde merkezi olarak yayımlanmaya devam edecektir.

“www.dpb.gov.tr” adresindeki içerikler süreç içerisinde www.ailevecalisma.gov.tr adresine taşınacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."