Kamudanhaber - Özel Haber

İstanbul’da proje okullarına yapılan müdür  atamaları ile ilgili bir bilgi sitemize ulaştı. 

Bize ulaşan bilgilere göre; 

Birinci olay ;

EğitimBirSen İstanbul Zeytinburnu İlçe Başkanı E.B geçmişinde FETÖ ile ilişkilendirilen AktifSen üyeliği bulunduğu için müdürlük mülakat döneminde elenmişti. 

Şimdi ise proje okul olan Zeytinburnu Borsa Anadolu Lisesine sendikasının referansı ile müdür olarak atanmış ve görevine başlamış.


İkinci olay;

Bayrampaşa Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi proje okul olunca EğitimBirSen yöneticisi H.Y.Y. nin referansı ile yine EğitimBirSen üyesi A.Ç bu okula müdür olarak atandı , mevcut okul müdürü Türk Eğitim Sen üyesi A. A ise boşa çıkmış.

Ardından da MHP’nin İstanbul’daki tek belediyesi olan Silivri İlçesindeki Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi’ne müdür olarak ataması yapılmış. Ancak Türk Eğitim Sen üyesi A.B'nin  eşinin KHK ile ihracı gerekçe gösterilerek EğitimBirSen’in baskısı sonucu görevine başlatılmamış.

Geçmişinde FETÖ’nün sendikası Aktifsen üyeliği bulunan E.B görevine başlarken, eşi KHK’lı olan A.A ise görevine başlatılmıyor. 


Türkeğitimsen’li müdürün göreve başlatılmadığı Silivri Fuat Sezgin Fen Lisesi'nin görevden alınan müdürü Eğitimbirsen  eski ilçe başkanı, yerine vekalet eden şimdiki müdür de Eğitimbirsen başkanı ...

Birisi EğitimBirSen üyesi diğeri Türk Eğitim Sen üyesi…

Fetömetre İstanbul’da kişilerin sendikasına göre mi çalışıyor !

İstanbul il müdürü , Koskoca İstanbul’da proje okullarını yönetecek müdür mü bulamıyor ki , isimleri FETÖ konusuyla tartışılan bu iki
ismi müdür olarak teklif ediyor ?

Bakanlıkta bu kişilerin atamasını yapıyor !

İsmi FETÖ ile anılan ve tartışma konusu yapılan kişiler bu okullara atansa bile tartışmalar bitmez ve okullar zarar görür , bu zararın faturasını da öğrenciler öder .

İstanbul’da onlarca proje okuluna atama yapıldı .

Bir tane bile Türkeğitimsen Üyesi bu okullara müdür yapılmadı !

Ak Parti ile MHP tabanının kaynaşmasını istemeyen , tabanda olan uzlaşının tabana yansımamasının en büyük zararını Ak Parti ve MHP’li yöneticiler görmektedir .

Sayın Cumhurbaşkanı’nın Bakanlar kurulunda ülkücüleri göreve getirebilirsiniz sözüne rağmen , sendika ve STK’lar buna izin vermiyor !

Bırakın bürokraside bir göreve getirmeyi okul müdürü BİLE yapılmıyor !


Sitemize ulaşan bu bilginin doğru olmadığını ümit ediyor ve yetkilileri uyarıyoruz. 

Yapılan özensiz işler, Ak Partiye, Cumhurbaşkanına fatura edilmekte ve devlete küskünlük oluşmaktadır. 

Yeter artık. 

Bu kadar koltuk gözünüzü doyurmadı mı?

Yine bize ulaşan bilgi, Ak parti il yönetiminin bu konudan rahatsız olduğu ve Silivri’de süreci manipüle eden sendikacılarla ilgili bir çalışma başlattığı yönünde…