Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı davalarda kazandığı tazminatlara ilişkin, "Biz bunun bu yalanları sebebiyle aldığımız tazminatlardan artık bıkar hale geldik. Ama bu ödemekten bıkmadı, artık çareyi milletvekillerine yardım sandığı kurdurmakta buldu. Şimdi milletvekilleri 5'er bin lira yardım sandığına para atıyorlar" dedi.

"Aldığımız tazminatlardan artık bıkar hale geldik"

Sadece kendilerine oy veren vatandaşlar için değil, 82 milyon ferdin her biri için çalıştıklarının altını çizen Erdoğan, "Tüm Türkiye'ye bir kez daha şu gerçeği ifade etmek istiyorum, bize oy versin vermesin her bir kardeşimin şunu çok iyi bilmesini arzu ediyorum. Bilhassa diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımın dikkatini özellikle buraya çekmek istiyorum.

Siyaset özünde rekabettir, hizmet yarışıdır ama yalan değildir. Yalandan daha büyük felaket olmaz. Ben Hatay'da 6 tane baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat 'Hatay'da baraj yok ki' diyor. Eline diline dursun. Bana diyorsun ki, 'Bunun bir danışmanı yok mu?' Bunu sana tavsiye ediyorum. Senin kılavuzun kim ona bak. Onun kılavuzu karga. Bütün her şeyi ile televizyonlara da talimatı verdim, Hassa'daki, Reyhanlı'daki bütün barajlarımızı yayınlayın, bu adam nerede hangi barajlarımız var görsün. Akşam yalan, sabah yalan. Biz bunun bu yalanları sebebiyle aldığımız tazminatlardan artık bıkar hale geldik. Ama bu ödemekten bıkmadı, artık çareyi milletvekillerine yardım sandığı kurdurmakta buldu. Şimdi milletvekilleri 5'er bin lira yardım sandığına para atıyorlar" ifadelerini kullandı.