Kredi faiz oranları ile ilgili güncel oranlar merak ediliyor. Son dakika alınan haberlere göre bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti. En düşük faiz oranı ve en iyi vade seçeneği ile kredi veren bankanın hangisi olduğu vatandaş tarafından merak ediliyor. Güncel faiz oranları günlük veya haftalık olarak değişiklik gösterebilmektedir. Faiz oranlarındaki bu değişimler ihtiyaç kredisi, konut kredisi veya taşıt kredisi almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Bankalardan kredi almadan önce bütün bankaların kredilerini detaylı şekilde incelemelisiniz. Bankalar sizin kredi notunuza bakar ve ona göre kredi seçeneği sunar. Kredilerde faiz oranlarında değişiklik yapan bankalar Halkbak, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası ve Garanti BBVA’dır.

Halkbank Faiz Oranlarının Son Durumu Nedir?

Halkbank, bir devlet bankasıdır. Düşük faiz oranı ile bilinen banka kredi başvurularında güncellemeye gitti. İhtiyaç kredisinde %1,07 faiz oranı uygulanırken, maaşınızı Halkbank’tan alıyorsanız bu faiz oranı %0.99 olmaktadır. İhtiyaç kredisi 100.000 TL ye kadar verilmektedir. Taşıt kredilerinde uygulanan faiz oranı %0. 94 olarak belirlenmiş ve 60 ay vade seçeneği sunulmuştur. Konut kredisinde uygulanan faiz oranı da %0. 94 olarak belirlenmiş ve 180 ay vade seçeneği sunulmuştur. Kredi başvuruları banka şubeleri üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Ziraat Bankası Faiz Oranlarının Son Durumu Nedir?

Faiz oranlarında güncelleme yapan diğer devlet bankası da Ziraat Bankası’dır. İhtiyaç kredisine %1,05 faiz oranı uygulamaktadır. 100.000 TL ihtiyaç kredisi vermektedir. Taşıt kredilerinde uygulanan faiz oranı %0, 98 olarak belirlenmiştir. Konut kredilerinde uygulanan faiz oranı da %0, 94 olmuştur. Bu faiz oranlarından yararlanabilmek için bankanın müşterisi olmak zorundasınız. İstediğiniz kredi başvurusunu bankanın şubesine giderek yapabilirsiniz.

Vakıfbank Faiz Oranlarının Son Durumu Nedir?

Faiz oranlarında değişiklik yapan diğer bankada Vakıfbank’tır. İhtiyaç kredisi faiz oranları %1,05 olmuştur. Taşıt kredisi faiz oranı %0, 95 e inmiş ve konut kredisine uygulanan faiz oranı da %0, 93 olmuştur. Faiz oranlarında büyük düşüş yapan bankanın şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank Faiz Oranlarının Son Durumu Nedir?

Akbank, faiz oranlarını düşürmüş ve müşterilerin işlerini kolaylaştırmak için kredi başvurularını online olarak yapmalarını sağlamıştır. Bankanın şubesine gitmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi için uygulanan faiz oranı %1,45 olarak belirlenmiştir. Taşıt kredisi için %1,07 faiz oranı uygulanırken, konut kredileri için %0, 97 faiz oranı uygulanmaktadır. Maaşınızı Akbank üzerinden alıyorsanız daha uygun faiz oranları uygulanmaktadır.

Garanti BBVA Faiz Oranlarının Son Durumu Nedir?

Garanti BBVA faiz oranlarını güncelledi. Güncellemeye göre ihtiyaç kredisinde uygulanan faiz oranı %1,19 oldu. Konut kredisi için uygulanan faiz oranı %0, 99 olurken taşıt kredisi için %1,24 faiz oranı ve konut kredisi için %0, 99 faiz oranı uygulanmaktadır. Kredi alabilmek için bankanın şubesine gitmeniz gerekmektedir.