Geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'un katılımı ile düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası , okulların 30 Nisan 'a kadar kapalı olacağna yer verildi.

UZAKTAN EĞİTİME DEVAM 

Okullar kapalı olacak ama EBA üzerinden dersler verilmeye devam edilecek EBA üzerinden  derslerin devam edeceği , sistemin geliştirileceğinin açıklanmasının ardından öğrenciler , önümüzdeki hafta EBA TV 'de dert programının nasıl olacağını , ilkoku, ortaokul ve lise öğrencileri için ders programının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı.

İLKOKUL

1, 2, 3 ve 4 'üncü sınıfa giden öğrenciler  EBA Tv üzerindne derslerini canlı olarak izleyebilecek. Öte yandan bu derslerin tekrarı da Eba Tv 'den veriliyor. Bu haftanın ders programı henüz açıklanmadı.

ORTAOKUL

5, 6, 7 ve 8 'inci sınıflarda okuyan öğrencilere de EBA üzerinden dersler verilmeye devam edilcek. Bu haftanın ders programı henüz açıklanmadı. 

LİSE

9, 10, 11 ve 12 'nci sınıfta okuyan öğrencilere de EBa Tv üzerinden 30 Nisan 'a kadar dersler verilmeye devam edilecek.Bu haftanın ders programı henüz açıklanmadı.