Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığında yılan hikayesine dönüşen , çıkmaza giren yönetici atama yönetmenliği yeniden değişecek .

Ek 1 kapsamında tercihleri alınan okul müdürleri ve müdür yardımcılarının tercih sonuçları 27-28 Haziran tarihine ertelendi .

Milli Eğitim Bakanlığı yönetici atama takvimine göre yer değiştirecek müdürlerin durumu 17 Mayıs’ta belli olacaktı , daha sonra 27-28 Haziran tarihine ertelendi . 

Okul müdürleri ve yardımcılarının tercihleri alınıp tam sonuçlar açıklanacakken yine devreye sihirli bir el girdi ve yönetici atama takvimi ertelendi .

Ertelenme sebebi hakkında birçok rivayet dolaşıyor .

Bu rivayetlere Ankara’dan bir kulis bilgisi ile not düşelim .

Yönetici atama yönetmenliği yeniden değişecek .

Dört yılını dolduran müdür ve müdür yardımcıları istemeleri halinde kendi okullarında dört yıl daha devam edecekler .

Aynı okulda ikinci dört yılını çalışmak istemeyenler ve sekiz yılını dolduran yöneticiler tercih yapabilecek .

Okul müdürlerinin yer değişikliği konusu Külliye’de yapılan iftarların şikayet konusu oldu.

Ayrıca İstanbul seçimlerinin yenilenmesi , seçimlerde görev alacak okul müdürlerinin bina sorumlusu yapılacağı , tam seçim öncesinde okul müdürlerinin yer değiştirecek olması ; seçimlere etki edebileceğinden yönetici yer değiştirme sonuçları ertelendi .

Külliye’ye giden muhtarların bile okul Müdürü değişikliğini Cumhurbaşkanına ilettikleri ve müdürlerinin yer değişikliğinin ertelenmesini bizzat Cumhurbaşkanı’ndan istemişlerdir .

Bizzat Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yönetici atama yönetmenliğinin yeniden düzenleneceği ve dört yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının istemeleri halinde kendi okulunda kalmalarının önü açılacağı en son kulis bilgisidir .

Sitemizi takip eden ve bu konu hakkında bilgi almak isteyen okul müdürleri ve müdür yardımcılarımız için bu ciddi kulis bilgisi paylaşılmıştır .